Ultime Online / Cabal Online / Silkroad Gibi Oyunlar İçin Dost Siteler Aranıyor

Knight Online > Knight Online Forum > Duyuru Arşivi
Gnoll
Şimdi biz bir KO sitesiysek bu tip oyunlar için farklı forumların olması lazım... bu yöntemle hareket ederek o 3 bölümü yönlendirme kararı aldık... eğer sizde veya arkadaşınızın bu tip forum'u mevcutsa bu post altından sitenin link'ini verin kontrol edelim

Gereken 2 Şart var

* 20.000 Üyeden fazla üyesi olması
* 100 ( Misafir + Üye ) Online Olması

Bu şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız burdan forum link'inizi yazın...

Ko-Area Admin Gnoll
ByKu
neden kendiniz bi site daha kurmuyosunuz ki ?

ne biliim silkroadonlinearea.net biggrin.gif
Gnoll
QUOTE(ByKu @ 16.05.2008, 17:32) *
neden kendiniz bi site daha kurmuyosunuz ki ?

ne biliim silkroadonlinearea.net biggrin.gif

hazır kurulu olanı var iken neden zorlayalım + ben hiç birini oynamadım bu oyunların... Benim admin olmadığım oyun sitesi tarafımızca kurulmaz... dry.gif dry.gif dry.gif
ByKu
QUOTE(Gnoll @ 16.05.2008, 17:47) *
hazır kurulu olanı var iken neden zorlayalım + ben hiç birini oynamadım bu oyunların... Benim admin olmadığım oyun sitesi tarafımızca kurulmaz... dry.gif dry.gif dry.gif

tamam geri aldım ...
LoveShiDDeaD
gnoll silkroad onlineı bayaaa oynadım eğer bi stie açarsanız bunla ilgili orda adminlikle ilgilenebilirim cvp atarsan memnun olurum
GandaLL
LoveShiDDeaD Gnoll Üstte BeLirmiş

QUOTE(Gnoll @ 16.05.2008, 17:47) *

Okursan AnLarsın wink.gif
LoveShiDDeaD
gandal farktım sadece düşünrüseniz dedim bu yaz ben belki bi site açarım Metin2area.com gibi bisi eğer yardımcı olacak kisiler olabilirse barut1258@hotmail.com add yapsıns
domain www.sitemerkezi.net