Sizce Logosun En Sağlam Asası Kim

Knight Online > Serverlar > Logos
ElvedaKoarea(nofear16)çatlaktansevqilerlexD
sizce logosun en sağlam asası kim cevaplar pls bence teamsah63
nedeni çünkü bzm clanda güzel combo yapıo(2 kişi biggrin.gif) onu kesebilen kişi pek tanıomıom krall(|99|) deseniz o daha oynamayı bilmio biggrin.gif oyrumlar ve cwplar pls
kunt
logosta adını hatırlamıyorum ama vardı öle bi asas itemleri felan süperdi sonra sattı charı dahada görmedim
bu da onun videosu

http://www.youtube.com/watch?v=c6vL9IrmfgM
_ÖMER_
bence logosun en ıyı ardream asası bigbigbig en ıyı magesıde COBALTH yani ben biggrin.gif biggrin.gif
J3aDB0yZ
bence logosun sağlam asası katliamturk çünkü adamın npsini uçuyo diye duydum biggrin.gif biggrin.gif
ßy__MassacRe
KaTLiaMTuRK ü bende duydum ama fazla güzel combo yapamıo ben onu czde allak bullak ettim her vsde eğer eL morad sa pmden combon müthiş diolar Karuslarsa L den söylüyorlar
J3aDB0yZ
az önce izledim videosunu adam kıyafetini savaşırken çıkarıyo süperde minor combo yapıyo bence
Xxx_PaRaNoYa_xxX
Arkadasım damaran dıe bı asas cıktı pıyasaya 79 lewel ncs yım dıor 80 olsun daha cok gorursunuz pıyasada 3000 ytl lık bı char 42.gif 42.gif 42.gif 42.gif
ya bi char gördüm ironpunch un başkanaı ironkings o ii mi peki logosta??
ToReAcH
En sağlam rogueler
1. StillBorn
2. KaTLiaMTuRK

katliamturk: itemleri çok sağlam, ayrıca 80 lwl..
StillBorn: GiZa clan lideri sıralamada 1. sırada biggrin.gif
GrAsKo
katliamturkün neresi sağlam bea.. magelere kastırdı kendini.. 80 oldu. ama playerlik yok adamda..

İronKings
StillBornn
ve bir kaç kişi daha var ama aklıma gelmior.. :S
SeytaNs
en saglam char benim:D Jenix27 tanıyan warmı
dvb
bence logosun en salam asası DanielKlein adamda player lık 10 numara gorenler bilir ph34r.gif
artık kenraali die yabancı birisi 80 lwl oldu tek başına akıyo bi de ironking var tabi
katliamturkün neresi sağlam bea.. magelere kastırdı kendini.. 80 oldu. ama playerlik yok adamda..

aynen
domain www.sitemerkezi.net