Fan Club Için Ilk Event'imiz

Knight Online > Knight Online Forum > Event Odası > Event Arşivi
Gnoll
Öncelikli Not : Event Bitince Bu Bölüm silinmeyecek sadece event postları ve konuları silinecektir..

1.Event Fan Clublar (sahipleri) Konu açarak adaylıklarını bildirecektir (1. eleme için) daha sonrasında bu elemeler 10 Fan Kalana kadar yapılacaktır...

Benim Fan Club'ım katılmayacaktır (adil olsun diyerek)

Ödül : Kazana FAN'a FAN CLUB AREA'da Özel Alt Bölüm ve Fan Club Sahibine O bölümün Modluğu
RaPRiP6
güzel bi event olucağa benziyor çekişmeli olcak smile.gif
Zero0ptioN
anlamadım event derken nasıl bişi bilgi yarısması gibi mi smiley29.gif
Gnoll
event şöyle bi şey adamlar adaylıklarını koycaklar sonra bizde o konulara anket eklicek üyeler gelip onlara oy vercek (hayır seçeneği bulunmucak) en son 10 Fan Kalınca Ben bi Topic açıp oylamaya suncam (eğer katılım 10 veya daha az olursa 1. kur atlanacak ) sonuçta ödülü yazdım

@anilcansen

dostum imzandaki resimi resize eder misin yoksa ben silmek zorunda kalıcam ( asla tek resimle uğraşama imzayı kökten silerim )
Zero0ptioN
QUOTE(Gnoll @ 16.09.2007, 19:36) *
event şöyle bi şey adamlar adaylıklarını koycaklar sonra bizde o konulara anket eklicek üyeler gelip onlara oy vercek (hayır seçeneği bulunmucak) en son 10 Fan Kalınca Ben bi Topic açıp oylamaya suncam (eğer katılım 10 veya daha az olursa 1. kur atlanacak ) sonuçta ödülü yazdım

@anilcansen

dostum imzandaki resimi resize eder misin yoksa ben silmek zorunda kalıcam ( asla tek resimle uğraşama imzayı kökten silerim )

acıklama icin saol imazdaki resim icinse kaldırcam zaten soyuldu adam sad.gif
chatlak_chocuk
Bn fun club acıodum hersey hazırdı konuLar sılındı nıe?
Gnoll
@chatlak

dostum senin fan'ı onayladım istersen bi daha bak smile.gif
chatlak_chocuk
QUOTE(Gnoll @ 16.09.2007, 20:01) *
@chatlak

dostum senin fan'ı onayladım istersen bi daha bak smile.gif

Tşk smile.gif
chatlak_chocuk
Siftah bnden Ctrl+W yapma fun club olarak adaylıgımızı koyuyoruz smile.gif
J3aDB0yZ
bende koyuyorum atatürkcüler fun clup
Gnoll
ilk postu okumadınız galiba smile.gif arklar buraya deil Fan Club Event Bölümü Altına Konu Açın Fan'ınızı Tanıtıp hem üye çekin hemde Katıldığınızı beyan edin smile.gif [[ Örnek Konu açıcam ]]
domain www.sitemerkezi.net