Yeni Maradonu Yüklerken Hata Alanlar, Çözüm Burda

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun Rehberi
legends38
iLk önce ßaşlat'tan çalıstıra tıklıycaz ve Oraya Regedit yazıp tamam dicez..
Daha sonra karşımıza çıkan yerden HKEY_LOCAL_MACHİNE ye tıklıycaz ve ordan SOFTWARE ye tıklıycaz ve 0rda Knight ı buLup 2 kere tıklıycaz ve sağ taraftaki boş olan alana sağ tuş tıklayıp yeni/dize değeri diyicez ve dize değerinin ismini EXE yazıcaz ve tamam diyicez daha sonra oraya geLen EXE ye sağ tıklayıp değiştir diycez ve cıkan yere KnightOnLine.exe yazıp tamam diyicez

Daha sonra yine aynı şekiLde sağ tuş tıklıyarak yeni dize değeri diycez ve ismini path yazıp kaydedicez..
Daha sonra yine aynı şekiLde path ın üstüne sağ tıklayıp değiştir diyicez....
cıkan yerede Knightınız nereye kaydediLmiş ise onu yazıcaz//Örneğin// benimkisi C:\Program Files\KnightOnline diye kayıtlı sizinde nerde ise aynısını yazıcaksınız ve tamam diyceksiniz ve oyunu kurabiLirsiniz

C:\Program Files\Knight Online buraya D de İse D:\Program Files\Knight Online ' Nin icine ''Marodon_auto patch 1505 '' Setupunu atalım sonra Onu Kuralım

kurtudan sonra:

Dosyadakı Knight OnLine a cift tıklayalım

sonra launchera tıklayıp girin ama suan oyun kapalı
ubi
deneyen..???
legends38
ben oyun full degil hatası alıordum bu sayede yükledim
ejderyunus
ya knk denedim ama olmadı
bende şu yazıyıyo

knight online is not installed on computer.
please download and install a full game client.

bunun sorunu nasıl acaba ??
legends38
tmm iste anlattıgım gibi bendede o hatayı weriordu bu sayede yaptım
ejderyunus
ben denedim olmadı ama sad.gif
samsunlu9999
ßen denedim oLdu Çok teşekkürler
ejderyunus
OLDUUUUU KNK ÇOK TEŞEKKÜRLER SAĞOL
ŞİMDİ OLDU
efecakir
olmadı kardes
efecakir
olduuu oleyyy basardım allah razı olsu bu gunde
arda_fb
saolasın kardeşim bendede oldu eline sağlık görür görmez yaptım ve oldu bence seni mod yapmalılar rolleyes.gif
musti350jawa
s.a bende yapdım kanka ama olmuyor hala data hatası veriyor lütfen ysrdım edin kafayı yemek üzereyim arkadaslar lütfen yardım edin bu kardeşinize şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim:D
musti350jawa
kanka oyun kapalı oldugun dan şu yazıyı yazarmı(Invalid data tables) yazıyor bu yazının anlamını ve cavapını verirseniz cok memnun olcam çok sıkılmaya basladım 42.gif 42.gif msn adresime cv nı atarsanıuz memnun olurumm ask_50_50@hotmail.com benim msn adresim yardım ederseniz memnun olacam bravo.gif buttrock.gif
sirin
ewy kardesım saol oldu ....
musti350jawa
hala bii cavap yazan olmadıı yoksa kimse giremiyormuu beyler yardım pls herkes buu kunuyu bekliyor
musti350jawa
arkadaslar herkes olduu diyor ama oyuna giren varmııı! sabaha kadar uyuyamıyomm yavvvvvvvv
42.gif 42.gif 42.gif 42.gif 42.gif
musti350jawa
kimse yomuu bu sitede lütfen biri yardım edsin bana data hatasıyla ilgilii
bycarizma182
emeğe saygı kardeşim .... ama benm bi işime yaramadı açıkçası yinede uğraşıp emek vermişsin eline sağlık ....
neyse bende bu sayede bu oyunu bırakmışş olurum ...
musti350jawa
login server connection failed!please retry connecting! yazdııı bu demekkii oyun kapalıı yanii yapmısmıyım birisi cevap versin msn adresim ask_50_50@hotmail.com bu adrese yazarlarsa ii olur yada hemen biri cevap yazsıın
EMEGE SAYGIII LÜTFENN!!! HERKESE TŞK EDERİM (YARDIM EDERSENİZ)
lordragon20
OLMUOURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
kılıç
14 eylül 2007 saat 05:23 gereken her şeyi yaptım hiç bir eksiğim olmadığını biliyorum fakat ( data/Seed-Msg-Us.tbl.) yazısı çıkıyor ve oyuna giremiyor,, ayrıca .......Bu sayfadaki komut dizisinde bir hata oluştu SATIR: 30 , KARAKTER :1 ,HATA: Nesne bekleniyor, KOD: 0, Url: http://www.knightonlineworld.com/announce.php diyede bi yazı çıkıyor fakat bu yukarıdaki data hatasını bir kaç kere verdikten sonra arada sırada çıkıyor .YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM teşekürler
GandaLL
Kardeş Oldu Allah Razı Olsun Ellerin Dert Görmesin İnşallah

Bencede Seni Moderatör Yapmaları Lazım
J@CK@L
KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ALLAH RAZI OLSUN TUTTUGUNU ALTIN ETSİN SAGOLLLLLL COK SAOLLLLLL SAOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OHHH BEE
SAOLLLL GİRDİMMM OLEYYYYYYYY SAHURDAN BERİ BUNLA UGRAŞIYODUM COK SAOLL ALLAH RAZI OLSUN
J@CK@L
LAN <*kırp!*> X-TRAP HATASI VERİYO BU YAW
GandaLL
Bende Hiç Bir Şekild sorun Yok Oyuna Devam biggrin.gif:D Eğlenceye devammm...biggrin.gif
xxtabutcuxx
kardeş dediklerini yaptım launcher değişti ama oyuna girerken Data\UIs_us
Data\Seed_Msg_us.tbl
bunun çözümü nedir kardeş_?
ahmet95
ayaptım ama olmuyo msnden anlat resimil yap olm çünkü yapamadık bide yazılar büyük küçük ondanda olabilir msnimixi ekle anlat pls!
laston
olmuo msn sanofthedragon@hotmail.com yardım ederseniz sevincem sad.gif 42.gif
antipatik
beyler cok kötü bicimde sinirlendim ama bu hata ne
berkan3352
yaw ben hala alıyorum senin söylediklerinin aynısını yaptım hala download filan dio...............
Paradoks
çok saoL kardeşim emeğe saygı dry.gif
berkan3352
bu arada msn adresim kobra_333_17@hotmail.com
MageKarabasan
başta bendede olmuyodu benimki d ye yüklü D:\Program Files\Knight Online olarak yazılcak knight online arasında boşluk olcak veren arkadaş boşluksuz yazmış buna dikkat edin bende bundan olmuyomuş
fcimen1993
ya kanky bu dediğini oyunu kurduktan sonra mı yoksa kurmadan önce mi yapcazzzz cvp bekliyom....
RapChiSlayteR
ben yamayı indiriyom sorun olursa bu yöntemi yapcam bakalım olcakmı.
odi_bjk
PEKİ ARKADAŞLAR OYUNA GİREBİLİYORMUSUNUZ?
xxtabutcuxx
kanka ben yükledim oldu ama information 3 olunca knightonline.exe hata veriyo bana sağlamını verirmisin msn adresim crazy_drift_60@hotmail.com istersen cvp olarakta verebilirsin
MageKarabasan
İşlemleri yapınca oluyo oyuna giriyo ancak ben çok ds yiyorum haberiniz olsun
legends38
öncelikle sa arkadaslar
bakın maradonu yüklerken full client fln diye hata werirse bunu yapın direk yüklenirse bisi yapmaya grk yok
tlb hatasını arastırıorm o konudada yardımcı olucam ins ...
odi_bjk
arkadaşlar resimli anlatım pls!
musti350jawa
oyunu silip basdan yüklesem aynı hatayı gene verirmii
legends38
int cafeden aldıgınız rarlı dosyaysa yeniden bisi yüklersen ifade etmez ama setupa warsa knightın sil oyunun herseyini ama regeditteki herseyini setupı calıstır yüklesin patchleri at maradonu yükle hata wermez ama regedittende silmeyi unutma!
legends38
tbl hatası da datadan kaynaklanıormus oyuna giren bi arkınızdan data dosyasını isterseniz sizde o hatadan kurtulursunuz
musti350jawa
yardımmmmmmmmmmmm
ejderha_emre
nerden ını yo yeni oyunn knight ??????????? smile.gif
ahmet95
yeni maradon içimi sıktı hiç bir ALLAH ın kulu çıkıpta oyun raralyıp upload etmiyo bide bizim yerimizde düşünü agalar!lwl +60 çarlarınız gitse ne ayapardınız söyleyin bari!
***---
"iLk önce ßaşlat'tan çalıstıra tıklıycaz ve Oraya Regedit yazıp tamam dicez..
Daha sonra karşımıza çıkan yerden HKEY_LOCAL_MACHİNE ye tıklıycaz ve ordan SOFTWARE ye tıklıycaz ve 0rda Knight ı buLup 2 kere tıklıycaz"
Kardeş buraya kadar iyide ben orda knightı bulamıom orda knight yazmıoki msn adresim ugur_ugur11@hotmail.com lütfen yardımcı ol ben artık sıkıntıya girdim tüm ailemde bununla uğraşıo
benbenim4
Deneyeyimbelki dedim. aa hepsi bende zaten anlatıldığı gibi ama yine de giremiyorum yav ne oluyo günlerdirsilip kuruyorum paketleri yüklüyorum launcher ı açıyorum kusura bakma giremezsin diyo yokmu başka bir yolu
ExTeRNaL
deneyen warmı :
ReoxKinq
yaw yaptık olmuor kafayı yıecem :S
domain www.sitemerkezi.net