Evleneceğiniz Kişide Bekaret/bakirlik Ne Kadar önemli

Knight Online > Knight Online Forum > Anket Odası
Sayfalar: 1, 2
TheWade
yorumlarınızı bekliyorum beyler bence önemli bi soru...
alıntı bi anketttir...ama olsun
xxx09
Çok Önemli bence...
TheWade
bencede çok önemli. smile.gif
ByKu
ha senden once gitmiş ha senden sora ne farkeder biggrin.gif
kaanbas
bakın genelimizde bekaret şart kanısı war.ama özür dileyerek söylüorum ewlenmeden bekaret bozmaya gelince hepiniz ahkam kesilirsiniz.yok böle yaptım yok şöle yaptım die.bu çoğumuz için geçerli.bide böle düşünün.ama bence olsa fena olmas.en azından içim rahat olur.
TheWade
QUOTE(kaanbas @ 8.09.2007, 01:16) *
bakın genelimizde bekaret şart kanısı war.ama özür dileyerek söylüorum ewlenmeden bekaret bozmaya gelince hepiniz ahkam kesilirsiniz.yok böle yaptım yok şöle yaptım die.bu çoğumuz için geçerli.bide böle düşünün.ama bence olsa fena olmas.en azından içim rahat olur.

doğru diyon. smile.gif .haklısın biggrin.gif
TheLordOfTheOttoman
bekaret çok önemli bakirlik olmasa önemli biggrin.gif
Schizophrenic
önemli çok
efecakir
kardesıler ben ıcın fark etmez biggrin.gif koy gıtsın
Zero0ptioN
aman zaten evlenneceksen harbiden sevmişsindir sevmişsende herseyi ile kabul etmisindir farketmez yani wink.gif
chatlak_chocuk
onemlı ılk bn biggrin.gif
intycome
bencede cooook önemli!
yaraqkafa
wala farketmez werecende werecen maracannnnn didecennnn
hsn95
''erkekler bütün kadınlarla yatma ister ama hiç yatmamış kadınla evlenmak isterler''
önemli biggrin.gif
TheWade
QUOTE(hsn95 @ 12.09.2007, 13:33) *
''erkekler bütün kadınlarla yatma ister ama hiç yatmamış kadınla evlenmak isterler''
önemli biggrin.gif

çok doğru söyledin... smile.gif
TheSeyyah
öyle şey olur mu anasını satayım çok önemli tabikide
dHeniS*
tabikide cok önemli soruya baq yha
cok önemli diil diyenlere şaştm wallaha blink.gif
icehitti
QUOTE(anilcansen @ 9.09.2007, 17:35) *
aman zaten evlenneceksen harbiden sevmişsindir sevmişsende herseyi ile kabul etmisindir farketmez yani wink.gif

valla harika cevap bende aynen senin gibi düşünüyorum smile.gif
мя.мєя¢υяу
cok önemliii!!!
isminivermekistemeyenüye
doğrudur biggrin.gif cok önemli bencee!!!!
ozn
bencede onemli o zevki tatmak isterim smile.gif
¥¥¥
QUOTE(WaDeLaMPaRD @ 7.09.2007, 15:25) *
yorumlarınızı bekliyorum beyler bence önemli bi soru...
alıntı bi anketttir...ama olsun

bence olsa iyi olur dedim ben orta yani biggrin.gif
kadir_@_@
Evlenceğim kadını benden önce kimsenin yapmamıs olması lazım biggrin.gif Başkasının soktugu deliğe sokmam prensiplerime aykırı biggrin.gif Tabi sadece evlenceğim kadın için geçerli biggrin.gif
__ultrAslan__
çok önemli tabikide.
simdi bozulmuş kızla kimse evlenmek istemez.
ozn
dost ilişkisi olursa onemli diil tabiki biggrin.gif
sorryforthese
sunu bi kez dusunun.bn bir erkek olarak cok ii biliorm ki tum erkekler kizlarla yatmak isterler.simdi sn baskasinin kizligini bozunca onu dusunmuosnda kndi karini mi dusunuorsn.lutfen asin bunlari.21. yy dayiz.2 kisi bir araya geldkten sonra bekaretmis bilmemneymis ne onemi war.inanin bana ewleneceginiz kadin bu dusuncelerinizi duysa sizle ewlenmz.bnm icin tabiki onml diil olmasin hic farketmez
__ultrAslan__
sunu bi kez dusunun.bn bir erkek olarak cok ii biliorm ki tum erkekler kizlarla yatmak isterler.simdi sn baskasinin kizligini bozunca onu dusunmuosnda kndi karini mi dusunuorsn.lutfen asin bunlari.21. yy dayiz.2 kisi bir araya geldkten sonra bekaretmis bilmemneymis ne onemi war.inanin bana ewleneceginiz kadin bu dusuncelerinizi duysa sizle ewlenmz.bnm icin tabiki onml diil olmasin hic farketmez

konuşma lan yavsak. o zman bozdugun kızla evlen. bak ben bozdugum kızla 4 senedir cıkıom. herseyimle kıza güveniom ve evlencez.
adam gibi kız bulun.
Tracy McGrady
Bence Olsa Iyi Olur.Tabiki Evleneceğim Kişinin Kendi Düşüncesi'de Var.Belki Evlilik Öncesi Ilişkiye Girmek O Kız Için Bir Şey Değiştirmiyor Olabilir.
TheWade
evlenmeden ilişkiye girmek büyük günah ama... sad.gif
affı yokmuş beylerrr
__ultrAslan__
evlenmeden ilişkiye girmek büyük günah ama...
affı yokmuş beylerrr

büyük günah ama . ilşkiye girdigin kızla evlenirsen sorun yok.
yani kendimce yorum yapmıyorum. bi yerde okumuştum.
TheWade
QUOTE(__ultrAslan__ @ 13.09.2007, 13:04) *

olsun ben yinede evlenmeden yapmıcam biggrin.gif
masterwork
ya bnce saçmalık kaçıncı yy. da yaşıyosunuz acaba çocuğunuz kaç yaşında bekaretini kaybedecek çoğu ülkede sex 13 yaşına indi siz 25 yaşından bahediyosunuz bnce farketmez ama tabi kide onnda sınırlar war görünce motormu yoksa 1 2 kere likmi anlaşılır
generals
QUOTE(__ultrAslan__ @ 13.09.2007, 13:04) *

sen ne biçim adamsın be.lan öyle şey olurmu hiç.kızla evleneceksen sorun yokmuş 42.gif neymiş bi yerde okumuşmuş.kesin okuduğun yerde de senin gibi birisi bilmem neresinden uydurmuştur.gerçek kaynak istiyorsan aç kur'anikerim'i bak .iki insanın evlenmeden önce değil zina etmesi birbirine dokunması bile haram olması için yeterli bir sebeptir.

ayrıca benim için de kızın bekareti çok önemlidir.

arkadaşlar bir de benim düşüncem insan kendine şunu söyleyebilmeli.''benim evleneceğim kızın ahlakı aynı benim gibi olsun'' bir kişi kendine bunu söyleyebilmişse ne mutlu ona.her gün başkasıyla yatıp kalkan bir erkek bunu söyleyemez herhalde.zaten bunu yapıpta söyleyenin şerefinden şüphe ederim
mert55
QUOTE(xxx09 @ 7.09.2007, 15:32) *
Çok Önemli bence...

bencede!!
karargeah
önemli değil diyenler napıyo ya beyler patlak birinimi tercih edersiniz yani
karargeah
dini nikahsız ilişki kadının hakkını yemektir allah sadece kul hakkı yiyenleri affetmez beyler
kunt
benim için çoooook önemli=)
OneNightWithMe2
benim için önemli dil. bundan daha önemli şeyler var çünki. ne oldunu anlatmıyım çünki önem verdiğiniz için gerek yok anlatmama
TheWade
QUOTE(generals @ 26.09.2007, 13:46) *
sen ne biçim adamsın be.lan öyle şey olurmu hiç.kızla evleneceksen sorun yokmuş 42.gif neymiş bi yerde okumuşmuş.kesin okuduğun yerde de senin gibi birisi bilmem neresinden uydurmuştur.gerçek kaynak istiyorsan aç kur'anikerim'i bak .iki insanın evlenmeden önce değil zina etmesi birbirine dokunması bile haram olması için yeterli bir sebeptir.

ayrıca benim için de kızın bekareti çok önemlidir.

arkadaşlar bir de benim düşüncem insan kendine şunu söyleyebilmeli.''benim evleneceğim kızın ahlakı aynı benim gibi olsun'' bir kişi kendine bunu söyleyebilmişse ne mutlu ona.her gün başkasıyla yatıp kalkan bir erkek bunu söyleyemez herhalde.zaten bunu yapıpta söyleyenin şerefinden şüphe ederim

söylediklerinin hepsine katılıyorum biggrin.gif
TheSeyyah
QUOTE(masterwork @ 26.09.2007, 03:36) *
ya bnce saçmalık kaçıncı yy. da yaşıyosunuz acaba çocuğunuz kaç yaşında bekaretini kaybedecek çoğu ülkede sex 13 yaşına indi siz 25 yaşından bahediyosunuz bnce farketmez ama tabi kide onnda sınırlar war görünce motormu yoksa 1 2 kere likmi anlaşılır

o bazı ülkelermiş biz türkiyede yaşıyoruz türk örf ve adetlerine göre de bekaret olayı çok önemli eğer sen bunu diosan tüklüğünü yitirmeye başlamışsındır
captain x
bence önemli diil tecrübeli olsun bide ona ögretmeye mi çalışcam bea 82.gif 82.gif 82.gif
kafami7n
Bencede önemli.

Bazı arkadaşlar olaya farklı bakış açılarından bakarak farklı yorumlar getirmişler.
Hemen kendimden bir örnek vererek cevap vereyim;

Hayatımda birçok bayanla beraber olduğumu kabul ediyorum, ancak beraber olduğum bayanlarda bir özellik aradım hep.
O özellik bakire olmamasıydı...

Bakireyse şayet dokunmam bile. Bakire değilse nasıl olsa benden önce kapıyı açmışlar birşey olmaz deyip dewam ederim.

Doğrusuda budur.

Hepimiz insanız sonuçta ve bazı ihtiyaçlarımız var. Tatmin olmamız gerekiyor...
xxx09
QUOTE(xxx09 @ 7.09.2007, 15:32) *
Çok Önemli bence...

+1 +
--->Anket Odası
darkrap
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK önemli .... kız var evlenicek kız var biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
darkrap
yazmayı unutmuşum karınızın bir başka erkekle beraber oldugunu öğrenmek hoşunuza gitmez..
ladyghostly
Benim namusum herşeyimdir biggrin.gif
k_ertekin
Tabikide Önemlidir Evleneceğim Kız Daha Önceden Başka Biriyle Yatmış Olamaz Olmamalıda
nightride
allah aşkına söleyin aranızda milli olmayan var(ayıp olan manada) % 90 nınz mutlaka yapmışınızdır yaparken o kızın bekareti gidiyo ama sen evlenirken bakire istiyon ama başka kızlarıda veriyon nasıl iş :@ bikere kendinize çeki düzen verinde sonra evleneceginiz kişiden bekleyin ayıp ayıp yazıklar olsun mad.gif
ladyghostly
QUOTE(k_ertekin @ 2.09.2008, 11:05) *
Tabikide Önemlidir Evleneceğim Kız Daha Önceden Başka Biriyle Yatmış Olamaz Olmamalıda

ama biz bunu kendimiz yapınca kendi başımıza kesin geleceğine inanıyorum biggrin.gif
k_ertekin
QUOTE(ladyghostly @ 2.09.2008, 11:12) *
ama biz bunu kendimiz yapınca kendi başımıza kesin geleceğine inanıyorum biggrin.gif

Dikkat Edersen Oraya Olmamalıda Yazmıştım Yapmasın Kızda Çok Gerek biggrin.gif
domain www.sitemerkezi.net