Usko & Trko & Japko

Knight Online > Knight Online Forum > Anket Odası
FROZEN
Yorumunuzu beklıyorum.Sız kara verıceksınız.Sız neyı tercıh ettınız.

rockgitar.gif buttrock.gif buttrock.gif rockgitar.gif
mukunku
Konun Düzeltildi
X_Diablo_X
en guzeli japko ama trkoyu tercih ederim
Tiero
Ya Trko acıldı mı war mı ole bi server?
mukunku
QUOTE(Tiero @ Jun 15 2006, 10:04 AM)
Ya Trko acıldı mı war mı ole bi server?

Biraz araştırsan bulursun: http://www.knightempire.web.tr/index.php?showtopic=3340
Tiero
Tam editlicektim buldum die yazmışsın hemen.
FROZEN
Mukunku konuyu duzelttıgın ıcın saolben yorumumu yapmadım
Bana gore herkes USKO ya gerı donecek 1 sene sonra gorıcez
NoJoKe
tabiki de japko ama japkoda türk az olduğu için uskoda oynuorm tongue.gif
komutan33
arkadaşlar USKO yu USKO yapan bizleriz.Ben şimdi burada bu sitedeki herkese sesleniyorum.TRKO ya geçelim.daha serverlar tam olarak yerleşmedi ama en geç 2-3 hafta içerisinde düzelir diye bekliyorum.biz USKO dan ayrılırsak belki USKO nun GM leri bile TRKO ya geçebilir.hem bu yolla bize neler çektirdiklerini de gözler önüne sermiş olup USKO ya res çekmiş oluruz.Şu andan itibaren ben TRKO ya geçiyorum.Benimle gelecek olanlara şimdiden tşk ediyorum.!
komutan33
arkadaşlar USKO yu USKO yapan bizleriz.Ben şimdi burada bu sitedeki herkese sesleniyorum.TRKO ya geçelim.daha serverlar tam olarak yerleşmedi ama en geç 2-3 hafta içerisinde düzelir diye bekliyorum.biz USKO dan ayrılırsak belki USKO nun GM leri bile TRKO ya geçebilir.hem bu yolla bize neler çektirdiklerini de gözler önüne sermiş olup USKO ya res çekmiş oluruz.Şu andan itibaren ben TRKO ya geçiyorum.Benimle gelecek olanlara şimdiden tşk ediyorum.!
FROZEN
Kardesıme katılıyom zaten bız hepmız tum turkler TRKO ya bı geçsek usko bosalır be.............

GM VE KRAL TOP PYNAR

İN CİN TOP OYNAR

Zaten bız oyunun %90 yız
_DiabLoKhaN_
QUOTE(FROZEN @ Jun 15 2006, 08:13 PM)
Kardesıme katılıyom zaten bız hepmız tum turkler TRKO ya bı geçsek usko bosalır be.............

GM VE KRAL TOP PYNAR

İN CİN TOP OYNAR

Zaten bız oyunun %90 yız

yanlış %75 i miyiz öyle bişeyiz %90 olsa tüm server larda türk gm olurdu biggrin.gif
FROZEN
Kardesım ıster ınana o ıster ınanma ama bu boyle
nıe turk gm yok................Bılemem
ama artık trko da tum gm ler turk
_DiabLoKhaN_
ya ben trko için gm başvurusu yapsam mı ki ? Trko gm leri hakkında bi bilgisi olan varmI?
Vitanim
Bence TrKo Ya destek cikalim cikan turk oyunlari zaten parmakla sayilir bundan dolayi destek vermemiz gerek diye dusunuyorum
south_park
japko en güzeli biggrin.gif yalanmı biggrin.gif
FROZEN
Ben Japko da gordugum cok az seyı USKO da gordum.

TRKO nun Japko gıbı olabılırmı sızce
NoJoKe
neden olmasın biggrin.gif
fakat biras sabır bi 10-15 yıl kadar beklemen lasım
south_park
japko item bakımından zengin bi server biggrin.gif
White
yaw tartışmaya gerek yoq japko en iisi adamla 1400. patchi yükluo yani bizden 70 kere daha ii:D
FROZEN
Beyler sıze bı ıtemgosterım de Jopkonun farkını anlayın
bu lınk te benım bı yazım var bıde zıp dosyası var korkmayın vurs fılan yok ındırın açın bakın Jopkonun kralını gorunde
ıtem gorelım

http://www.knightempire.web.tr/index.php?showtopic=205

soyfa 3 veya 4 te bı yazımın altında mutlaka bakın
redrose_1027
usko en guzelı ama sımdılık... ılerıde tabıkı trko daha ıı olabılır???
duhan52
ben uskoda devam edecem bence burayı yapan saçmalamış ben aşırı milliyetçiyim ama trkoyu yapan saçmalamış ne anladım boss kesmekden ne anladım adam kasmakdan yüm ıtemler var zaten şaçmalık bir kim yaptıysa yazıklar olsun diyorum TÜRKLERE yakışmamış diyorum 42.gif 42.gif mad.gif mad.gif
duhan52
japko güzel ama zevk yokki herkeez aşmış kendini zevk almassın o oyundan o yüzden en güzeli usko kolay ıtem bulamassın az uğraşacaksın bu budur ya bundan da ötesi yok trko 1 sne sonra güzel olmay başlar doğru düzgün olur bende trkoya geçerim mad.gif mad.gif
aidans
bence trko orda hem lvl atlaması kolay hem npc lerde herşeyy satılıyo heö çok güzel itemler çıkıyo... çok ayrıvcalıklı.
aidans
trko kötüleşti yaw biggrin.gif exler filan düzeldi bazı itemler alınmıo çok şey oldu şu adnda usko rockgitar.gif rockgitar.gif 87.gif 17.gif 42.gif sazekibi.gif 009.gif 016.gif
PandiF
bencede usko buttrock.gif server imdan gayet memnunm smile.gif
0_Hacker_0
ark alr japko daha kapsamlı az türk veya çok türk avr fark etmez uskoda gm ler bir işe yaramıyo trko da çok dandik onun için japko
White
Japko en güzeli ama usko da en oynanacak server en azından ▓ò¬Á §↕ gibi saçma sapan şeyler yok( Raptor +21 i unutamıyorum zaten biggrin.gif)
NAKATA
non-pre olmaza usko
komandoxx
dil paketini buşsam jaPKO sad.gif
farukdanis
bence USKO biggrin.gif
Mystreious
Bence Usko En İyisi.
CanAWAR
bencede USKO en iyisi
resssam14
her zman her yerde en büyük usko
empiredelisi
bece hiçbiri bende bi usko lu olarak hiç biri diyorum en ii si muko çünkü ne non premium nede failed logining
dc ve serwer yenileme anları dışında tak alıor tek kötü yanı çok az serwer olamsı
oda bi sorun diil. dry.gif

QUOTE(empiredelisi @ Sep 7 2006, 04:53 PM) *
bece hiçbiri bende bi usko lu olarak hiç biri diyorum en ii si myko çünkü ne non premium nede failed logining
dc ve serwer yenileme anları dışında tak alıor tek kötü yanı çok az serwer olamsı
oda bi sorun diil. dry.gif
DarkDiamond
QUOTE(komutan33 @ 15.06.2006, 20:48) *

Ne kadar saçma bir şey söylemişsin. Herkes USKO'yu bıraksa bile GMler TURKO'ya mı geçicek dry.gif Ne kadar saçma. USKO'yu USKO yapan bizleriz diye bişey yok biz olmasak da USKO her zaman USKO'dur. Biz oynamasak illa oynayacak birileri bulunur. Biz USKO'ya res çeksek bile USKO'nun batacağı ne malum. Biz oynasak da diğerleri devam edeceklerdir sen kafanı yorma. dry.gif

QUOTE(duhan52 @ 29.06.2006, 09:48) *
ben uskoda devam edecem bence burayı yapan saçmalamış ben aşırı milliyetçiyim ama trkoyu yapan saçmalamış ne anladım boss kesmekden ne anladım adam kasmakdan yüm ıtemler var zaten şaçmalık bir kim yaptıysa yazıklar olsun diyorum TÜRKLERE yakışmamış diyorum 42.gif 42.gif mad.gif mad.gif

Turko PW Server ne bekliyordun. Tabi herkeste item olucak. Orda herkes eşit. Millet Pw serverlara PK yapmak için gidiyor. PW Serverlarda item değil playerlık konuşur dry.gif

Japonlar oyunda bir numaralar abi . Hayal güçleri çok geniş yaptığı efektler zırhlar silahlar fln çok etkileyici.
DarkDiamond
Bu sitede mesaj silme özelliği aktif değil mi?
domain www.sitemerkezi.net