Beramusta Orclar Vs Elmoradlar

Knight Online > Serverlar > Beramus
monster
bence orclar!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
monster
yani hangisi daha güçlu
Mr.ßigStaR
OrcLar Tabikide.... wink.gif
chatlak_chocuk
El murad biggrin.gif tabiki
monster
evt ya madem oy verionuz cvp verin!
Steeıoo
ßlR zamanLar orclardl aRtlk eL mOradlar Neden dersenlz? ÂNLIN€ ANLINAE AYASOFYA AYASOF4 Armani ve armaninin alysi var. daha 1 cok clan warda efsaneler bunlar orclarda Unblockkero unbankero vaR.
hunterasas2007
walla en iyisi orc olmak bende orc um biggrin.gif
¥¥¥
areste karus ama beramuta el morad
danzel13
Ben Orc'um ama Humanlar daha iyi diyorum çok sağllam adamları var
baba_
el morad
DjBrIsK
OrClAr!
SuRMeLiM
Walla eskiden orclardı U_T_S JesterX kunt(kero) Calamity... ama artık el moradlar U_T_S human oldu Jester oyunu bıraktı kunt(kero) banned.gif Calamity human Humanz FoReVeR rockgitar.gif
Steeıoo
QUOTE(SuRMeLiM @ 26.08.2007, 17:06) *
Walla eskiden orclardı U_T_S JesterX kunt(kero) Calamity... ama artık el moradlar U_T_S human oldu Jester oyunu bıraktı kunt(kero) banned.gif Calamity human Humanz FoReVeR rockgitar.gif

Sırf onlar deiL AYASOFYA AYASOFY4
www.ege
bence el morad:)
Chronixx
elmarod! xD
theblackboy
eL MoRaD Bencede wink.gifwink.gif
by55
[color="#0000FF"][/color]Zaten insansan insan olursun ha kendini hayvan sanıosan o başka tabi!!!!! wink.gif
ExTReMe_
El Morad.Eskiden orclar'dı Weiwuer,AYASOFYA,UNBLCOKkero vb. saglam clanlar wardı ama artık humanlar ustun AYASOFYA ve alt clanı human oldu.Weiwuer UNBLOCKkero dagıldı T0SUN human oldu yani humanlar ustum : )
GandaLL
Bnce OrcLar
*kung_lao*
QUOTE(Steeıoo @ 20.08.2007, 02:29) *
ßlR zamanLar orclardl aRtlk eL mOradlar Neden dersenlz? ÂNLIN€ ANLINAE AYASOFYA AYASOF4 Armani ve armaninin alysi var. daha 1 cok clan warda efsaneler bunlar orclarda Unblockkero unbankero vaR.

kanka zaten ayasofya bi ork clanı benccede orklar tabiki
kralozgur
Bende 74 warrıor vardı maviay orc am aşimdi satıldı.orcların hepsi human oldu.Örn.bordobereliler fazla tanımıyo olabilirsiniz ama çok iyi bir oyuncu.Jogabon1to bundan epeydir haberim yoq.ama oda döndü biliyorum
TimuRLenG
Orc'Lar Her TürLü ..!
OrcHunter
tabi ki elmorad
coper
ben orc um ama bdw de fılan bakıyorum el morad daha baskın orc olmama ragmen soluyorum el morad %60 daha iyi ama bu benım dusuncem wink.gif
musallat
karus tabekede
karabalta
QUOTE(chatlak_chocuk @ 14.08.2007, 18:15) *
El murad biggrin.gif tabiki

zuahaahhah bende katılıorm
uurcann99
QUOTE(by55 @ 29.02.2008, 21:13) *
[color="#0000FF"][/color]Zaten insansan insan olursun ha kendini hayvan sanıosan o başka tabi!!!!! wink.gif

laugh.gif zuhahaha sen beni güldürdün allahda seni güldürsün olum ne farkeder laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif puhahaha
domain www.sitemerkezi.net