Cz Mi Ardream Mı?

Knight Online > Knight Online Forum > Anket Odası
mekrem
yorumları bekliyorum bole bi anket açılmışsa bağışlayın adminler kaldırsın smile.gif şimdiden saolun
YUHANNA
BEN ŞAHSEN ADREAM DERİM ÇÜNKÜ BENİM OYNADIM SERVERDA CZ YE +70 LER TAKILIR. DOLAYISIYLA HEM LVL HEM İTEM ZOR OLUR AMA ADREAM DA LVL DEİL İTEMLE URAŞIRSINIZ YANİ İŞİNİZ DAHA KOLAY OLUR.
xxx09
59 OLUP ANDREAMDA KASABILDIGIM KADAR NP KASARIM!BI 150 KA FALAN!SONRA 65 FALAN OLUNCA CZ GIDERIM!BIDE BEN PRIEST BASLADIM YENI(YAKINDA FOTOSUNUDA KOYCAM)PRIESTLER DAHA İİ KASAR!YANI İŞTE 150-200 KA YAPARIM ANDREAMDA!
RaPRiP6
ben ardream kasarım çünkü cz de kaç 70+ var ve ben oraya kadar asla kasamam
mellboy
bence cz çünkü insan sürekli aynı yerde oyna oyna sıkılır.60 level de eslant war we daha bir çok özellik war.oyunda sabit kalmak isteyenler 59 levelde kalsınlar.ama oyunda gözü yükseklerde olanlar cz yi tercih etmeli
Barcode
cz daha zevkli sağlamsan
ozn
+70miş sem tabiki cz ama ardream bulunmaz bir nimet biggrin.gif
¥¥¥
bence cz diorum
chatlak_chocuk
tabiki ardream
OneNightWithMe2
tabiki cz. adream ezikler için. orda birini kesip az bi np alana kdar sc mi basr cz nin tozunu attırırım. şuan ki gibi
ercaN23

KESINLIKLE ANDERIM
The_Dark_Ness
70 + olmadan czye girmem bi 80 gelio mesela asaslar critic+spike tek atıyo. andream daha ii bnce.
Gecenyargici
yaw +60 kasacak vaktin yoksa ve itme varsa adream yoksa +60 kasacam itme ve para varsa cz
FoRsMiLe
smile.gif 1-2 kişi demiş+70 ler var cz de filan onlar anasının karnından +70mi doğdu kastılarda oldular. Ama tabi kasmaya vaktin yoksa ya parayla char alcan yada ardream kascan biggrin.gif
Paradoks
bnce ardreamda bi süre np kasıp playerlık geliştirdkten sonra czye akmak
KingOfDarkness
QUOTE(ercaN23 @ 27.08.2008, 10:41) *
KESINLIKLE ANDERIM

ANDERIM mı ? Orasıda neresi
virus14
bizim gibi okula gidiyorsan ardream oynucan başka çare yok ^^
captain x
eski serverlarda millet ex bug la 1 haftada 80 oldu 80 kasmak su an her baba yigidin harcı deil...

bu yüzden tercihim söyle eski serverlar ardream yeni serverlar cz...
kckweb
ne çok sevionuz andreamı
MKcellat
yaw en iyisini sölücem şimdi yaz tatilinin belli saatleriini kasmaya ayırın bi tane +75 çar yapın ondan sonra bi tane de 59 lwl char açın işte +75 char bp ise işte warrior aç ardraeme itemler ortak olsun
bi chitin set alırsın o kadar yani bi de valkyrie ki zaten vardır +75 te alır çoğu insan, al sana hem ardream hem cz biggrin.gif savaş zamanıda sıkılmazsın eziq savasına ardreamle +60a asıl charla girersin olay bu biggrin.gif ayrıca gb alcak paranız yoksa ardream char oynayamazsınız 130 gblik item olan adamlar var yha, bi clan gördüm 9 dual cleaver 8 chitin set dual eme iron set clanın yarısında var en az, sen 10 gb alcaksan nası kescen onu, işin kısacası +70te iyi para var gemler olsun mavi kutu olsun ama ardreamde bi yeşil kutu var 15m o da hayatta kalırsan içerde pot parası bile değil he o para
uurcann99
cz çünkü daha ii np kasarsın bide ardream 1.ci serverde pre lazım wink.gif
MKcellat
QUOTE(uurcann99 @ 6.09.2008, 13:18) *
cz çünkü daha ii np kasarsın bide ardream 1.ci serverde pre lazım wink.gif

pre mi lazım he yani +70 kasarken pre almıyalım, hey ALLah'ım yha
domain www.sitemerkezi.net