Bizide Cektiler Goleme Bu Kacıncı Yaaaaa

Knight Online > Serverlar > Pathos
coşkun
Arkadaslar ben appiahalex 20 yasında insan olarak konusuyorum. 1LikeMrDoMp ve IKnowLegenDI biri towndann adam alıyorr.Biri goleme cekiyor 1 tane daha vardııı.Biride 4 tasa kaldırıyoduu ama pmsini bilmiyorummm.Gm lütfen bu arkadasları banlaa
yoksa bu oyunun hic anlamıı kalmıyacakk.Ne zorluklarla kasıyor herkezz expii
Arkadaslar fotoyu koyuyorum herkezz anlarr ilgili arkadaslar lütfen yardım edelimm
Bu milleti gereksiz yere expe yatırma isine son verelim

ayrica ispanyol16 64 lü exp bug yapmıstırr
ormancix

batsinbudunyada banlansin oyunda el kol hareketlerii yapıyo agzını burnunu datacam ya onun yok efendim goleme ben cekmisim dio bi insan salak bukadar olabilir
ceza05
hakkaten arkadasim bune bole yaa hep okuz dolu anlamiyorum bu işi gitti yawsss... masum.gif masum.gif masum.gif Boyle Adamlara banned.gif banned.gif banned.gif

Sana degil ARkadasim ustune alınma haa!!!1
yokomo
BANADA YAPMIŞLARDI İNSAFSIZLAR 42.gif AAMA ONLARA YAPILINCA DAHA GÜZEL OLUR banned.gif
TheWade
öyle şerefsizler var.benim öteki charımda sırf bu mage ler yüzünden 41 den 42 ye 4 günde geçtim. 42.gif .sonra char sıktı bıraktım.
LordAragorn12
benide bi kere goleme çektiler allahtan ts vardı yatıramadı adamlar beni derken hepsinin ts si bitti hepsi yattısmile.gif ne sevindim varya
Schizophrenic
akıllı olun sizde asassanız görünmezlik basın sonra partyyi kabul edin sizi partyye alan mage se hemen çıkın çekmesine fırsat vermeyin
LordAragorn12
QUOTE(GöZTePeLii @ 6.08.2007, 06:56) *
akıllı olun sizde asassanız görünmezlik basın sonra partyyi kabul edin sizi partyye alan mage se hemen çıkın çekmesine fırsat vermeyin

bende ts vardı gerek duymadım
domain www.sitemerkezi.net