İsiloon Kesme Taktiği !

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun Rehberi
batuhancik
Ewt arkadaslar bilmiyorum hic duydunuzmu ama isloon'lardan cok guzel itemler cika biliyo ama onlari oldurmek nerdeyse imkansiz gibi bisey, ve bu yuzden oraya kimse gitmiyo. AMA bunlari oldurmenin 1 yolu var. Cz comboyla oyuna girin 5li okunuzu ayarlayin, duvar hack acin, VE BU COK ONEMLI, CZ combodan MANUEL ATTACK yapin. Eyer bunu yapmazsaniz isloon ebenizi beller. Delosa gidin. Abysse girin. Duvar hack acik olmasi lazim. Simdi CZ combodan "DIGER" bolumunde Tasi dige bi column var buraya kordinatleri yazinca sizi oraya tasiyo herkez bunu bilir zaten. Siz o kordinatleri 420.339 yazacaksiniz. Oraya tasisin sizi, sonra tam oraya tasidikdan sonra kordinatlere ii bakin cunku her zaman TAM verdiginiz kordinatlere tasimiyo.Simdi hersey hazir, manuel attak acik.Isloon'lardan 1 tanesini secin ama dikkat edin kipirdamayin o kordinatlerde olmaniz lazim eyer herseyi dogru yapdiysaniz isloon size dokunmaz ve olene kadar serbestce kasin COK CANI VAR baya zaman surebilir ama size dokunamicak oto kutu acik zaten bole bole super itemler toplarsiniz.

1 teşekkür plss biggrin.gif

1483 cz kombo veya 1484 beklein...
iLLeqaLManTr
1483 cz combo warsa link falan bişi werin benim bo$ta 62 lwl war onla qirip keseyim bari biggrin.gif
batuhancik
yoq işte sakın baska yerlerden indirmein sitesinde yazıo biz en son 1479 cz kombo ürettik dierlerini kullanmaın dio biggrin.gif
KaNiS
ooooo ne zmn ki taktik ben denedim kesilmior bosuna heveslenmein
batuhancik
neden yaw :S ben kestim 2 tane :S alla alla yanlıslık yapmısındır
KaNiS
olm Sen Servent İsiloon kestin

Ben İsiloon kesmeye calıstım canı inior sonra hemen cıkıor olmadı biggrin.gif İsiloon BOSS dur
Tracy McGrady
O Işi Yapmak Bayağı Kasar.
kalici56
ooooo ne zmn ki taktik ben denedim kesilmior bosuna heveslenmein
o zman ugrşamaya degmezz:D
crazy05
kalici56 1 yıllık konuya post atmışsın ama olmuoki post kasma locked pls
domain www.sitemerkezi.net