Kurallar

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun İçi
Soul_Sacrific3
ArkadaşLar Şu an herkesin ağzında dolanan 17 Haziranda'ki server hakkında bir iki birşey yazmak istiyorum...
1- Bu haber kulaktan doLma bir haberdir.
2- Bu tarihte açıLacak diyenLerin hiç bir kanıtı yoktur.
3- Eğerki Bu tarih'te server geLecek oLsaydı KO resmi sitesinde açıkLanırdı.Ve Bizde Bu duyuruyu TürkçeLeştirip sizLere biLdirirdik..

Bu yüzden:
"Yeni Server'a geçecekLer."
"Yeni Server'da XXXX Clanı." gibi konuLar kilitLenecektir..
Konu saHipLeri konunun neden kilitLendiğini görmesi için konu bir süre eski yerinde duracaktır.Daha sonra Konu Çöp Kutusu'na taşınacaktır.

Hepinize SaygıLar Sunarım..

Bölüm İçi Kuralları
1-) Forumda Hack Programı vermek Kesinlikle yasaktır.

2-) Küfür etmek Kesinlikle Yasaktır.

3-) Koxp,Kosp,Kohack,Dupe ve illegal yöntem ile ilgili Topicler açmak yasaktır.Açılan topicler kilitlenir.

4-) Sorularınızı Sabit Başlığa Sorun Oradan Yardım Bekleyin. Bölümdeki Direk Açılan Sorular Kilitlenecektir.

5-) Forumda arama yapmadan konu açmamaya özen gösterin.Eğer bulamadıysanız konunuzu açın.

6-) Burası irc,msn ortamı değildir.Forumda birebir konuşmalara girmeyin.Forumda olduğunuzu unutmayın.

7-) Açtığınız konularda; konu başlıkları içeriğini yansıtmalı,yansıtmazsa konunuz kilitlenir.

8-) Flood,reklam yapmak;Viruslu link vermek kesinlikle yasaktır.Flood,Reklam yapan,Viruslu link veren uyarilmadan banlanır.

9-) Acil müdahale gerektiğini düşündünüz durumlarda bölüm Moderatörlerine veya Online olan yöneticiye özel mesaj atınız.

10-) Clan arıyorum, Clanıma adam arıyorum, beni kasmak isteyen varmı vb.tarzı konular açmak yasaktır.

11-) İçeriği asılsız olan,gerçeklik payı olmayan kargaşaya sebebiyet verecek topicler açmak yasaktır.

12-) "ID" ve "password" vermek ve istemek kesinlikle yasaktır.
captain x
paylasım icin teşekkürler
MeHxQniX
bilgilendirdigin için saol
RomenDiyoj3n
saol ama kurallar çok fazla yaw:D ben bunları unuturum:D
domain www.sitemerkezi.net