Şifre Nasıl Değiştirilir !

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun Rehberi
batuhancik
arkadaşlar ilk önce www.knightonlineworld.com sitesine giriorz ve şifremi unuttum butonuna basın...(Not : kaydolurken yazdığınız msn şifresini hatırlamanız lazım! )

bunları yaptıktan sona mailinize bi kod bide link gelicek o linke tıklayın ve kodu ordaki yere yapıştırın eski şifreyi yazın yeni şifreyi yazın bidaha yeni şifreyi yazın confirm deyin kapatın.. şifreniz değişti hayırlı uğurlu olsun smile.gif wink.gif arkadaşlar takılırsanız söleyin yazarım biggrin.gif....
fb_hunter1907
tşk
batuhancik
önemli diil arkadşlar cogu kişi bilmiodu bosu bosuna konu kirliliği oluodu biggrin.gif
batuhancik
ulan helal olsun sadece 1 kişi tşkkür etti sad.gif yazıklar olsun sad.gif
Raptor444
tesekur ededrimde o kodu vermesn ii olurdu en azından bi kısmının ustunu karalsydın
batuhancik
bişe olmas ki biggrin.gif
ßyHuNTeR
TŞK smile.gif
Tu9ß3®K
Ya bunu bilmeyen mi vardır ?
batuhancik
vardı hemde cok 2 de 1 de konu acılıodu o yzden bu konuyu actım sabitlendi wink.gif
QimparatorQ
arkadaşım işe yaradı cok saol paylaşımın için + rep sana cok tşk ederim biggrin.gif
sweet_girl
aranıza bnde gldm yeni k.o oyununa başladm valla bilmiodm bnde değiştrmeyi düşünüorm çok saol thank youuu biggrin.gif
rererere
birader ya charın şifresini biliyorum ondan kayıtlı msnyi deiştirip ondan sonra şifreyi deiştirsem olmazmı?
!nFAZc!-C!kup
QUOTE(rererere @ 1.09.2007, 14:41) *
birader ya charın şifresini biliyorum ondan kayıtlı msnyi deiştirip ondan sonra şifreyi deiştirsem olmazmı?

dark_king696969669696@hotmail.com ekle benii
82.gif
umut68
teşekkürler sen onlara baqma biggrin.gif
rey_msterio
pekı bu uyelıkler gamerfırstden alınmıssa? cunku orda emaıl adresını we dogum tarıhını soruo emaılı bılıoz tmm da oraya dogum tarıhı sallanarak yazılıo genelde (Bende ole yazdım ) bu sorunu nasıl halledecez?
musallatko
anlatım güzel saolasın
knıght of death
g1 e uye degılsen sıfre degıstıremessın
domain www.sitemerkezi.net