Warrior Kasma Rehberi

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun Rehberi
AlreadyDeaD
Warrrioru hangi level aralıklarında nerelerde kasabilirim biri yazabilir mi?
edibedii
ilk 45e kadar skeleton champion tabi karussan 51olunca raptor varsa deru apos vs apos ve deru olduktan sonra gerek mi var başka şeye ben 58e kastım full deru,aposta ama soyuldum ): .
AlreadyDeaD
Skeletonlara kimse almıyor ki diff diye , nadiren klana alıp kasıyorlar ... ??
AlreadyDeaD
yardım edebilecek 50+ warrior yok mu hiç??
ßy__MassacRe
hangi serversın bari ben kasayım biggrin.gif
batuhancik
beramussan kasarım biggrin.gif
ßy__MassacRe
ADam Konuda Deilki
AlreadyDeaD
Ronark-Karus (bu sabah açtım 11 lvlda sürünüyorum şu an smile.gif)
ßy__MassacRe
K.Bakma ROnarkta adamım yok
manyakwarrior
ape deru apost ben hep bunlarda kastım 45 e kadar ape sonra deruya falan basladım
AlreadyDeaD
Vallas sağolsun kasıyor birileri şu anda dk da 22 lvlım ...
East'n Bull Attack
45+lar için sırayla 55 e kadar
ape-deru-apos-troll-sonrası malum.
RogueAsasins
Raptor al full apos yap wink.gif
nebilem
ya walla benim kıyıda köşede 46 lv ezik bi warior war o çara hiç emek harcamadım hep zombilerde kastırdım görevleri başkasına yaptırdım itemleri sağda solda isteyerek aldım biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ubi
rogue fln olsaydın git zombilere %80 party bulursun ama.. sad.gif Warioru kasmak admların iinsafiyetine kalmışş...Çünkü hiçbit yaralı özeliği yoq
RogueAsasins
bn maneste kasarım 61 asas rogueasasins
Criminal Murderer
areste beni kasacak var mı lwl 23
Criminal Murderer
yardım edicek yok mu
AlreadyDeaD
LvL 31 aldım , FP aldım , skeletonlarda 30+ olunca fazla partysiz kalmadım wink.gif 1 party dağılınca diğerlerinin yanına gidiyorum ben daha bir şey demeden alıyorlar smile.gif
Lcan
Arkadaşlar kasabilecek varsa logos da eziq bi warrior war yardımlarınıza açığım lwl 15 daha yeni açtım. item falan warsa verebilirsiniz ksabilirsiniz ama human[font="Verdana"][/font]
xXxMelihxXx
Arkadasım warrıor cok zor kasılır ama gorevlerı yaparak ılerle sonra clver gorevıne gİr 46 dan sonra tabı sonra tek basına bıseyler yaparsın gerısı allah kerım LOGOSDAKI WARRIOR ARKADASIM HUMAN OLMANSAN HERTURLU YARDIMI ALIRDIN AMA SIMDI BABAYI AL:)
PaGoK007
SLM ARKADAŞLAR PATHOSDA WARRİOR AÇDIMDA 15LW OLDU BU GÜN AÇDIM BANA WARRİOR İTEMİ LAZIM PATHOSYIM NİCK:PaGoK
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM WARRİOR İTEMMİ LAZIM ARKADAŞAR
kotnokan54
her yerde kastım hiç boş durmadım ama 58 oldum soyuldum :@
TheWade
QUOTE(RogueAsasins @ 25.06.2007, 11:32) *

beni kasarmısın lwl 48.ama orc lardayım.genelde m3 deyim.kasarsan çok sevinirim rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
nick:IAkhenatonI
PaGoK007
QUOTE(RogueAsasins @ 25.06.2007, 11:32) *
benim 45lw warrior war ork soyuldu beni kasar mısın?
xxx09
QUOTE(AlreadyDeaD @ 25.06.2007, 09:06) *
yardım edebilecek 50+ warrior yok mu hiç??

ben 54 lwl warrıor um ama pek ii kasamıyorum biggrin.gif genelde deru ve apos bakıyorum oralar boş ise ash lere gidiyorum ezik mezik işte tek başıma derulardan fazla exp gelıyor.ama deru yada apos gırebılırsem cok ii kasıyom.1 gunde(4-6 saat) %15 falan kasıyorum.bazen gene %5 bile kasamıyorum biggrin.gif
__ramd__
[font="Comic Sans MS"][/font][color="#9ACD32"][/color]ABİ YAW LÜTFEN YARDIM EDİN 59 LWL DİES WARRİOR KASTIRAMIYOM g_e_n_c_a_y_1907@HOTMAİL.COM U EKLEYİN ORDAN HABER WERRİN XP PUANI ALAMIYOM BİDE İTEM NEDEMEK
¥¥¥
50 lvle kadar zombilerde prty al mageleri onlar seni kasar veya git smilodonlara orda kasıl 50 den sonra git apostlara orda kasıl wink.gif bearamusta 51 lvl wariror ful çitin wink.gif
danzel13
QUOTE(KarusOfRogue @ 25.06.2007, 09:41) *
K.Bakma ROnarkta adamım yok

hangi server da adam var ?
ilgisayarr
Beyler Bende Ronarktayım rolleyes.gif İtem Var Ama Bir Türlü Kasılmıyor!!!Kasacak Olan Bir An Önce Cevap Yazarsa Sevinirim unsure.gif [size="3"][/size][color="#FF0000"][/color]
biq_darkness
ark.lar ben de warriorum we girakon'dayım.. Girakon'da olan warsa sölesin..smile.gif (warrior'um)
ilgisayarr
Beyler Bende Ronarktayım rolleyes.gif İtem Var Ama Bir Türlü Kasılmıyor!!!Kasacak Olan Bir An Önce Cevap Yazarsa Sevinirim unsure.gif ]
faikooooo
agalar ama ben 53 lwl im arasıra stone golem yapıom
Gecenyargici
vlala yanina bi +30 lvl it al cokk guzel kasiyo:) ben denedim valal ben blade broz pre ile 1 haftda 60 ypatim
ahmet8110
Arkadaşlar siz warrior un hiç bir yararı yok diyonuz ama 55 den sonra adreamda terör estiriyolarlar bide elinde +7 raptor varsa üstüde chitin +7(rebirt +1) ise hiç yaklaşmanızı tavsiye etmem.
ahmet8110
Arkadaşlar siz warrior un hiç bir yararı yok diyonuz ama 55 den sonra adreamda terör estiriyolarlar bide elinde +7 raptor varsa üstüde chitin +7(rebirt +1) ise hiç yaklaşmanızı tavsiye etmem.
domain www.sitemerkezi.net