Dex Warior Olmak?

Knight Online > Knight Online Forum > Anket Odası
Soul_Sacrific3
1.Dex hız demek ama warıorda sadece vurdugun skıll brıazdaha hızlı doluyoo kosmanı felan etkılemıyoo yanı bırde scrm vurunca %90 oranında kıtleme sansın var dex verırsen tabı hepsıde dex vermeyeceksın .

2.dex silahı kullanma yeteneğini gösterir. Bunu atack ve defans verdiğin bir warriorda kullanmanın anlamı yok. çünkü burada çılgınlık ve öfke skilini kullanammıyorsun. atack hızı ve saldırıdan kaçıs uskoda açık değil. bu yüzden atack veriyoruz ve dex çokta önemli olmuyor. zaten warrior % 100 etkili saldırı skillerini kullanıyor. combo yapıyorsan biraz avantaj sağlar.

iki ayrı düşünce bunlardan hangisini seçersiniz?
sanalprens
1.düşünce
ßy__MassacRe
bencebiraz saçma
seXot!c
3.düşünce(saçma)
street
bende 61 lwl regua mı str yaptım ama nafıle skıl vuramıyorsum ama elınde raptor alabılırısn
Chronixx
SAÇMA dry.gif
Mr.ßigStaR
Aynen sacma biraz bencede benim düşüncem ama 224 str verip(raptorun strsi kactı hatırlamıom) ve 94 hp verip gerisini dex vermek benim düşüncem smile.gif
ByKu
dex warior ? biggrin.gif biggrin.gif
Barcode
2. bence.
ElvedaKoarea(nofear16)çatlaktansevqilerlexD
ben gördüm bi tane +7 shard vardı elinde biggrin.gif
Uakın
2.düsünce
Barcode
Benim priesttede vardı +7 shard nevar biggrin.gif hatta belki resmi vardır bakiyim 2dk biggrin.gif
sinoDagger
Bence cok saçma bi anket...Warrior hiç bir zaman dex vermez... Str:255 yapar Geri kalan hp:169 olur Lwl 80'de...
Çakişş?biggrin.gif
staenmeand41
ya okadar uraşıp dex vercenize

dual +1 rol +2 pp ve gerekirse +1 veya +2 re takın bitsin işte alsana dex alsana defans al hp başka ne istion takbunları warrioruna oldumu şimdi cevap verin ?
ComeIn
çoq ama çoq saçma
D4rkPunisher
Dex Beceri demek. Hız değil !
ExTReMe_
STR mage gibi sacma dry.gif
mustmasterof
OYUNUN KURALLARI BELLİ ZATEN FARKLI ŞEYLER DENEMEK SAÇMA AMA ZEVKİ OLUYO GEÇENLERDE MAGENİN ELİNDE HB GÖRDÜM DÜŞÜP BAYILIYODUM
SoutHPaRK
ben bı kere mage gormustum orc cüce adamda raptor wardı kendisinden büyük şey alıor biggrin.gif
BeRKaN4
gereksiz bişi bence boşa para kaybı laugh.gif
Okener
ozaman int (intelecent) yada öle bişey zeka demek asasa int verice çok mu zeki oluyor dersin biggrin.gif
emrekaptan15
QUOTE(ExTReMe_ @ 29.03.2008, 17:58) *
STR mage gibi sacma dry.gif

ei tmm str mageye sacma demisinde hicte bile sacma deil bnm bi arkim 80 mage yapti str verip bi eline +7impacht lihtinig damegeli ve öteki eline toto aldi magede lightining di 42 skili ile donduramadigi adam yoktu sonra cari cok gusel bi fiyata sattik ilk önce 80 mage kas str ver sacmami? gör
ExTReMe_
Ya yanlış yapmış senin ark.in bak mageye böyle vercek...

30 STR 30 Dex 30 İnt 30 Mp 30 Hp bak bakiim Tank gibi mage biri yatırabiliomu yada dur en iyisi hiç bişeye verme GM gibi olurusn...
ElvedaKoarea(nofear16)çatlaktansevqilerlexD
dual +7 shardla denedik biz tabi 59 lwlde warped lerle dolaşıoduk defans problem olmasa iyi fikir aslında
totanic
yaw bi sacmalamayın vereceksiniz dex e 2 gun sonra aga 10k pls stat sıfırlatcam die para dilenirsiniz allah askına bi deişik fikir uretmeyin ya warior ne verir orda mavi yananlara ver geç yaw deli ederler adamı alla allaaaa
Lord Of Cracker
kanka hem dex verince skillin sekme ihtimalide düşüor aslında biraz dex vermekte lasım tongue.gif
k1ngaragon
bana göre 2. düşünce bu arada (D4rkPunisher)dex yetenek diğil hız ve çevik anlamına gelir..
kckweb
bence asasa str verip warrior silahlarını alıp onla spike'ı bi koyucan biggrin.gif süper damage
kckweb
QUOTE(SoutHPaRK @ 31.03.2008, 11:24) *
ben bı kere mage gormustum orc cüce adamda raptor wardı kendisinden büyük şey alıor biggrin.gif

onun yaptığı mantıksız bişe strci mageler normalde ellerine flame damage veren(ya da lighting - glacier) şeyler alır raptor bildiim kadarıyla poison damage verio
PTN
Yanlış anlama ama çok saçma bencede hem para kaybı hemde zaman smile.gif)
domain www.sitemerkezi.net