Sago Mu?ceza Mı?

Knight Online > Knight Online Forum > Anket Odası
kaanbas
eet beyler Türkiye nin rap kralı kim?Sagopa mı Ceza mı?ben SAGO diorum.çünkü şarkıları daha anlamlı.daha mantıklı şarkılar yapıo.
osman9333
tabiki sagopa kajmerr
FaLCoN
elbette ki ceza çünkü ceza'm politik şarkılar yapıyo (her ne kadar bu aralar biraz bozulduysa) ama her zaman ceza derim ben onun şarkıları benim ruhumu rahatlatıyo bi anlık heyecan görüyorum içimde ve o laf attığı kötülüklere karşı bende de nefret ortaya çıkıyo kalbim, nefretim, ceza'm her zaman
yerine7272
bencede sagopa başka ne diyebilirzki
Crucio
ceza diyorum ama ceza şaçma sarkılar yapmaya basladı. smile.gif
White
tabiki sagopa rap küfredip ona buna sövmek diil melankoli sarkılarıyla anlamlı sözleryle herzaman SAGO
eraxcan
zaten rapstar albümün yarısında fazlasında sago nun imzası wardı ki:)
WrX12
tabi ki SaGo k.
kaanbas
QUOTE(White @ 18.06.2007, 09:15) *
tabiki sagopa rap küfredip ona buna sövmek diil melankoli sarkılarıyla anlamlı sözleryle herzaman SAGO

çok haklı.rap demek etrafa küfretmek dmk diildir.üstelik sagonun sözleri ceza ya oranla daha ağır daha şiirsel nitelii war.anlatmak istediini olduu gibi belirtmio.şarkının içinden çıkarman gerekio çoğu zmn.
eVeNt
sagopa tabi anlamlı şarkıları var
sincal5
oy vermedim nu anket e 2 siniide dinliom:D
kadir_@_@
Beyler bunların ikisi kıyaslanamaz bile bence.Çünkü sago şarkılarını yavaş sölüyor ağır tonda sölüyor ceza şarkılarını hızlı sölüyor yani ikisinin yaptığı iş aynı değil İkiside cok başarılı ama yaptıkları aynı şey değil wink.gif
sanalprens
tabikide sago
IKaFKEFI
ceza o tarzi ile sagopayi zaten gecemezki...cok anlamsiz sarkilar soluyor ceza...kulagina bir girdimi o sarki aninda ciki werior...yada sadece ezberliyorsun ama sagopa kajmerin sarkilari insanin icine isler...bazen aglatir...bazen dusundurur...
danqeR*
SaGoPa KaJMeR
kaanbas
QUOTE(IKaFKEFI @ 28.06.2007, 21:01) *
ceza o tarzi ile sagopayi zaten gecemezki...cok anlamsiz sarkilar soluyor ceza...kulagina bir girdimi o sarki aninda ciki werior...yada sadece ezberliyorsun ama sagopa kajmerin sarkilari insanin icine isler...bazen aglatir...bazen dusundurur...

zaten sagonun şarkıları ezberlenmez.ezberlenince şarkının içindeki anlamı anlayamıyosun pek.sadece dinlemek daa gsl bence.
boss4ever
CeZa is The RaPStaR YeeeaaaH biggrin.gif
dHeniS*
yha C€Z@ 4ever
ceza dünyaya acıldı sago da ii ama sadece türkler ve bazı almanlar dinlioo
diss ile kapışsınlar bakalım kim kazanıo ? biggrin.gif:D
mert55
doru ama malesef ceza daha ii yapıo bence smile.gif
captain x
Bence sagopa ceza cok sacmalamaya basladı

sagopa-al 1 de burdan yak
sagopa-istisnalar kaideyi bozmas

dinlein görün bakem smile.gif
captain x
A eVeR SaGoPa KaJMeR....
eddy32
ikisinin tarzı farklı. ikiside rap söylüyor nasıl farklı olur diyebilirsiniz. evet ikiside rap söylüyor fakat ceza hızlı söylüyor. sago daha slow söylüyor parcalarını. ben ikisinide dinlerim. ama cezanın parcaları kulaga daha hos geliyor.
holocoust, rapstar, mürekkebi doldurdum, saskın oğlan filan cok güzel parcalar.
sagonun baytar, küfürbaz gizemli rapci, kır kalbini ver elime, vasiyet parcalarıda cok güzel.
ama sago ft kolera parcalar süper. monotonluk maratonu, can havli, aklımın odaları süper parcalar...
TheLordOfTheOttoman
Sagopa nın sözlerinde anlam var ceza da böyle bir şey yok
plakam yerli sırtım terli tongue.gif biggrin.gif ne alaka yani demi ama ceza yı da dinlerim ama sagopa daha iyi diyebilirim

Kadın rapçi olarakda ^^Sultana^^ yı tek geçerim
efecakir
bana gore ezıkler ceza dınler zzz biggrin.gif
thxxl
:S ikiside Saçma biggrin.gif VaLLa BNce en ii Rapçi rap dinlemesemde Turgay K derim wink.gif
MeHxQniX
sago 1 numara ceza kim bea((kişesel tercih))
biq_darkness
bi kere ceza rapçidir sago hip-hopçıdır. bu iki kişiyi aynı tefeye koyamassınız;) sago rapçidir diyenlere de cewabım: bi ceza'nın holocaust'unu dinlesin, ya da feyz al'ını dinlesin ardından sago'nun en hızlı şarkısını dinlesin sonuçtaki farkı anlar;)
Zero0ptioN
ceza dinlerdim eskiden holocoustu cıktıgı ilk gunun de ezberledim cezayı bilen bilirler en fazla kelime oldugu sarkısı ama sonradan sacma gelmeye başladı sozlerinde bi anlam yok + saygısız cıkıyo 70 milyonun onunde agza alınmıycak kufur ediyo sonrada diyoki o anlık 'gaza' geldim ayrıca yaptıgı ilk albumunde sagonun o kdar yardımı vardı ama o napıyo nankorluk edip adamın anasına karısına sövüyo bırakın erkek adamı insanlıga sıkar mı ??? . Ama sago oyle değil sozleri anlamlı + saygılı + Dinine bağlı kendi tarzı var ÖZENTİ değil o yüzden

4 EVER EVLİYA - I RAP !!
vAgab0NDB0y
sagopa kajmer...
10ttoman
Tamam Sago fakat şarkılarına bakarsanız bilmediğiniz o kadar çok kelime var ki.. Tutup ceza ya anlaşılmaz diorlar. bence ayrım yok ikiside
o[X]iTé ™
Sago'nun sözlerinde neden anlaşılmayan kelimeler var araştırdın mı .. ?? Sagopa Kajmer Boğaziçi Ünv. Fars ve Türk Dili Edebiyatı mezunu o bilmediğimiz kelime dediklerin eski türkçe ve osmanlıca kelimelerdir .. inanmıyosan google dan osmanlıca sözlük yaz ve vesselam ın kelime anlamına bak !!

.:EvLiYa-I RAP:.
Icarus
Üzerimde bıraktığı derin etkilerden dolayı Ceza. (:
snake_
Bence Ne Sagopa ne Ceza..ikiside kendini bozdu..biri Atatürk'e küfredio biri dierinin Allah'ına Küfredio sacmalıolar bunlar. bunların yüzünden artık Rap dinlemiorm.
xxx09
--->Anket Odası
uurcann99
rapten anlamıyonuz sago kötü deil ama ceza nın sözlerinden bi anlam çıkaramayana rapçi diyemem hızlı sölüyo kabul o onun tarzı sago slow olduundan lafları kolay anlaşılıyo dikkatli dinleyin cezayı elbet bişiler anlarsınız şarkı sözlerine falan bakın

QUOTE(snake_ @ 30.05.2008, 13:50) *
Bence Ne Sagopa ne Ceza..ikiside kendini bozdu..biri Atatürk'e küfredio biri dierinin Allah'ına Küfredio sacmalıolar bunlar. bunların yüzünden artık Rap dinlemiorm.

kim atatürke küfretmiş hangi şarkıda kim kimin dinine küfretmiş ? harbi diom hangi şarkılarında söle
dHeniS*

ispatlarmısın ! dry.gif
king_of_knight
dry.gif dry.gif ikiside deil hayko cepkin bence HayQolikLeR...
ß!G_߯NG
rap dedigin hızlı soylenıp cok uyumlu sozlerle olmasıdır bana gore sagopa kajmerin hızlı rap soyledigini daha hic gormedim ceza 4 ever efsana sarkı holocoust bitiyorum rap oyle yapılır sago gibi kaplumbaga gibi soylenmez !!! cCceZa
ß!G_߯NG
ayrıca cezanın sozlerının anlamı cok buyuk ve bunları cok hızlı bır bıcımde RAP yaparak soyluyor slow muzik deil adam rap yapıyor sagopa siir gibi bisey okuyor :ZZ ^^
ß!G_߯NG

uydurma ne saqo ne ceza ole bisey yapmadı her onune gelen bırıne b.. atıo ayrıca ispatlasana +1
ladyghostly
Ceza çok hızlı söylüyor dediklerindne bişi anlamıyorum açıkçası bu işi türkiyede yapabilen en iyi kişi sagopa bence
domain www.sitemerkezi.net