Anket:sizce Beramusda

Knight Online > Serverlar > Beramus
Paradoks
oylarınızı bekliyorum eğer oy vermek istediğiniz oyuncular bunların içinde yoksa yorumlarda isim verebilirsiniz ) bizde o oyuncuların vs lerini bulup burada paylaşabiliriz
iLLeqaLManTr
kunt kero
ßy__MassacRe
HiTMaCHiNe izmirde oturuyo yani bizim burda
East'n Bull Attack
HiTMaCHiNe bence adam oynamayı bilio yaws
Steeıoo
QUOTE(KarusOfRogue @ 15.06.2007, 14:38) *

ÇOK GÜZELL SALLIYORSUN HİTMACHİNENİN VİDEOSUNU İZLEMENİ TAVSİYE DERİM IM FROM CANADA YAZIYOR.Sen izmirde oturuyor dıyorsun sallıyorsun.Aragorn44 vehitmachine.
Paradoks
yorumlarınızı lütfen oylamayada yansıtın arkadaşlar
Paradoks
kunt kero ve hitmachine başbaşa gidiyor bu yüzden sizinle hitmachine vs kunt videosunun linkini paylaşmak istiyorum
Paradoks
evet işte hitmachine vs kunt arena bu daha net görülüyor o yüzden bunu aldım Kunt & HitMachine
Paradoks
hitmachinenin yendiği linklerde var arkadaşlar hatta kunt'u çıplak yeniyor onu da sizinle paylaşıcam
Mr.ßigStaR
ekinera,eldorad0,H_O_N_D_A dry.gifüçü de dry.gif dry.gif bizim altımızdaki internet cafeyi birlikte işletiolar,bence bunlar favorim ekinera eldorado orc assaslar,honda ise human mage bunlaro izleyince bide aklımdan cıkmıyor ekinera ve eldorado 16 ve 17 yaşındalar honda ise 40 lı yaşlarında
ayrıca honda sırf dd giyior kero spike ile 400 450 koyuor;)wink.gifwink.gif
efsanekral
AraGorn44 benceeeee !
Paradoks
arkadaşlar herkes bilir warrior vs lerini izlemenin daha keyifli olduğunu çünkü sade ve doğaldır neyse ortadadır yok minor combo zımbırtısı gibi şeyler yoktur - bu yüzden sizinle çok güzel bir vs paylaşıcağım iki dev warriorun vs si HitMacHine & Aragorn44
Steeıoo
[quote name='kaangs123' date='15.06.2007, 15:29' post='239149']
ekinera

Ekinera deil EkinarA:D benim en cok guvendıgım kişiler IKoNG Serkan abi GodLessTurtIe hakan ablmlz DLWKuzu Tamer black1father ahmet mustafa abi ve burak.biggrin.gif
aragornrap
AragorN44 biggrin.gif adaş oldugu için biggrin.gif
chili
ekinara ve eldoradonun sahipleri izmirdendir yaşlarıda 25-29 arasıdır. sadece ekinara internet cafe işletir. kaangs123 nickli arkadas öle bi sallamıs ki yerlere yattım burda:DD
badaiomer
QUOTE(Paradoks @ 15.06.2007, 15:41) *
arkadaşlar herkes bilir warrior vs lerini izlemenin daha keyifli olduğunu çünkü sade ve doğaldır neyse ortadadır yok minor combo zımbırtısı gibi şeyler yoktur - bu yüzden sizinle çok güzel bir vs paylaşıcağım iki dev warriorun vs si HitMacHine & Aragorn44

yueter yaw yeter yaw wallahi bu kadar da post kasılmaz yaw ne yacazaksann vbir kerede yaz 30 kere yazıyon
Paradoks
QUOTE(badaiomer @ 15.06.2007, 19:48) *
yueter yaw yeter yaw wallahi bu kadar da post kasılmaz yaw ne yacazaksann vbir kerede yaz 30 kere yazıyon

arkadaşım post kasmıyorum link arıyorum bi kere işin yoksa konu ile ilgili çeneni tut
danqeR*
Tabikide Kunt Adamıın Kaç M Npsi War
Steeıoo
QUOTE(aragornrap @ 15.06.2007, 19:41) *
AragorN44 biggrin.gif adaş oldugu için biggrin.gif

:DLoL :G

QUOTE(chili @ 15.06.2007, 19:45) *
ekinara ve eldoradonun sahipleri izmirdendir yaşlarıda 25-29 arasıdır. sadece ekinara internet cafe işletir. kaangs123 nickli arkadas öle bi sallamıs ki yerlere yattım burda:DD

Eet EkinarA nın sayibi yEner abi sanırım ilhan denen 1iside war o carı çok kişi kasıyor.LwL 80 ztn adam tek başına g1:D ve Simgesi war.:G

QUOTE(Knight__CaNaWaRı @ 16.06.2007, 17:03) *
Tabikide Kunt Adamıın Kaç M Npsi War

Nple alakasl yok Kuntu bilen bilİr ama benıum en cok guvendıgım IKoNg çok iyi 1 insan ve canım kraLımız=)Beramusta oynayan humanlar bilirler serkan abimizi :G
Paradoks
arkadaşlar güvendiğiniz çarların vs leri varsa linklerini paylaşın oyuncuların kalitesini görelim
Paradoks
arkadaşlar ktiptiyozu bilmiyormusunuz ay4sofya klanının 80 levellik warrioru sağlam bir çardır biggrin.gif
Paradoks
arkadaşlar geçenlerde b2 de aragorn44 ü gördüm whisper i blokluydu .ama üstü başı süperdi raptor + kaçtı bilmiyorum ama shelller yakıyodu.
dragoncanberk
AraGorn44 tabiki hitmachine yi 20 vsde 1de yenilmiş 19unu almış
SuRMeLiM
Hitmachine 4eva biggrin.gif bravo.gif
Steeıoo
ktipiyoz abimiz hacklenmiştir itemlerini almişlardır sırf lwl 70 kalkanı kalmıstır kendisine geçmiş oLsun pklarını şahsen ben ozledim k2network inş itemlerini geri werir. sad.gif En iyi haberde AYASOFYAYI BOZMAMISTIR SOYAN ADAM.Neyse ktpiyoz a geçmiş olsun dilegiyle.
hackrilla
:_Maximus_: bence
VeerLonlzed
szl sadece rekLaml lyl oLan kl$lLern lslmLernl yazml$snz . bu kl$lLerden cok daha lyl pLayer oLupta ltemLerlnden kaybeden kl$lLer boL. aynl ltemLere sahlp oLsa klz karde$m blLe keser Kunt'u. anket'ln adl en lylsl ltemLl char delL en lyl oyuncu
mutti
AraGorn44 ben ce çok ii oynuyo ben de resmivar dı
blade3
:LORD_VADER: BENCE 80 LW ORK
sincal5
T0SUN = |LordWarder| bunlar:D
zazazaza
eskilerden oynayan varsa bilir. benim beramusta tek geçtiğim asas whisky dir. hitmachine karus olup kuntun aly isne girdiği an bence tüm karizmasını kaybetmiştir. warriorlardan toro item ve yüksek lvl li charla oynamak başka oyunu bilmek başkadır bence
¥¥¥
ben aragorn44 ün ortalığı dağıtışını gördüm be bnm 51 lvlvl warriorla hemde
Steeıoo
veerLon hakLı biggrin.gif

En iyi oyuncular IIakhanetenII Prince0FDeath badorg35 IKOnG agar_abi
SuRMeLiM
HitMachine de ısrar ediorm 82.gif
tekin__
tabiki Ktiptiyoz...
hassictir
QUOTE(KarusOfRogue @ 15.06.2007, 14:38) *

Canım şimdi salladın da ne oldu hitmachine bizim baya sammi olduğumuz bi arkadaşdı nickimi boş koy kendisi tam ben oyunu bıraktığım zaman tahminim 6-7 ay kadar önce 1700 euroya satıyodu şu an alan belki oturabilir ama hitmachine türklükle alakası yok
domain www.sitemerkezi.net