Türkçesi:SAVAŞÇI
Warrior Skill Ve StatLarı Nasıl OLmaLıdır?
Öncelikle Warriorlar icin defense agırlıklı verilip provoker olunmalı level 59 da reskill yapıp attacker olunmalıdır. Çünkü provoker olmak harpyde partilerinde daha cabuk level atlamanızı saglar. Tabiki attacker oLmakta yararlı fakat provoker her partide yaratıkları toplayıp alan saldırısı yapılmasına olanak sagladıgı icin daha yararlı gibi göründü bana. Ama ben doğuştan kaaf göz yarmak istiyorum derseniz Attack/defense verirsiniz ve esland a gidnce deruvish/Apostle/DragonToothSkeleton partileri kovalarsınız. Statlar ise 94 Hp gerisi Str olmalıdır.
Ek bilgi olarak Tank Warrior= Full hp takı takar, Armorların hepsi Hp bonusludur.
kesterado
5.12.2005, 17:40
bence tank warrior olamlarıdır hem takıları da full str 9 veya unayk olamalıdır 60dan sonra full chıtın veya shell olması sartıyla hiç yatmaya bilir savata tabi kendinden buyukle savasmamalı
hurricane
6.12.2005, 01:15
WARRİOR'larda chitin daha güzel duruyo bence
chitin shellin gsl durmadıı bişy warmı
Seroman
23.01.2006, 14:47
Benim warrior attack/defence 175atack 661 defence var. Kalkan kullanıp kullanmamakta kararsızım ama. Kullanmayınca defence çok düşüyor. Önerilerinizi bekliyorum... elimdeki alette maul +8 43 vuruyo, +80 lighting damage vuruyo... tamam kolay kolay inmiyorum ama rahat rahatta indiremiyorum mahlukatları..
gattuso
23.01.2006, 20:18
one hand ve mauldan daha ii bi silah kullanırsan damage artar merak etme
VAN_HELSING
25.01.2006, 17:26
AT KALKANI SAVAŞMAYA BAK VURUŞ GÜÇLÜYSE YENERSİN
Ben katılmıyorum
warrior 45 e kadar nasıl kasıcak peki bende bi warrior um ve 45 e kadar zaten warriorlar cok az vuruyor birde defans cı olursa temelli az olcak ve nerdeyse tek basına dk bile kesemicek onun icin diyorum ki 45-50 e kadar atacker odan sonra defans cı olmalıdır zaten artık toplu kesim kalktı harpyleri cagırınca 2. provekeyi koyana kadar harpy ler geri gidiyor yani topluyamıyorsunuz onun icin harpy partylerinde artık sadece mage oluryor
bu benim fikrim tabi aksini dusunenler war sa bi sey diyemem
Tek el daha iyi bir silah bulamıyorum şu an. strenght 157 sabit +51 var ama o silah tutmaya yaramıyor. el morad male olduk diye mi başımıza bu işler geliyo bilmem. dex 70 ama ne naneye yarar onu da bilmiyorum..

bi faydası varsa kılıç kalkan kuşanan adama bu dex'in bana da söyleyin bileyim. ben şahsen bi şey göremedim..
Totamic Spear süper bişey; 60dan sonra ideal seçim=Totemic Spear +8 ve Chitin Shield
hurricane
1.02.2006, 21:09
QUOTE(MowDown @ Feb 1 2006, 05:23 PM)
Totamic Spear süper bişey; 60dan sonra ideal seçim=Totemic Spear +8 ve Chitin Shield
aynen
abbys gemlerden mi çıkar o totamic spear? pazarda fiyatlar çok fahiş. şahsen ben kendi item'ini kendin bul kampanyasına katılıyorum..

elimde bi philum +6 var.. 90 vuruyo..bide flame damage'i var.. ama str 182 istiyo.. henüz kullanamıyorum yani..
bende 50 lvl warriorum bendede dex 70 ne işe yarar warriorda dex bilen varmı?
X_Diablo_X
1.03.2006, 16:38
QUOTE(cancer @ Feb 28 2006, 06:31 AM)
ya warrior lar dex e wermezki
sen niye dex e werdin
en iyisi sen statlari sifirla
bence arkadaşın charda benimki gibi el morad male.. ben benimkine chitin+7leri giydirdikten sonra canım çok sıkıldı bu dex70 işine bıraktım...şimdi olympiada priest kasıyorum karus..
QUOTE(X_Diablo_X @ Mar 1 2006, 02:20 PM)
QUOTE(cancer @ Feb 28 2006, 06:31 AM)
ya warrior lar dex e wermezki
sen niye dex e werdin
en iyisi sen statlari sifirla
Dex Attac Hızını Arttırıo
X_Diablo_X
7.03.2006, 23:57
attackin hizli olmasini istiyosan ya warrior-breseker olcan yada asasin olcan
warrior a dex werilmez
King_of_the_Shadows
10.03.2006, 19:18
benimde warrior var lvl 42 canım sıkıldı birasta warrior oynayayım dedim elinde pike+7(86) blade+5(76)var deruya wolfla 900 vuruyorum skilleri sorarsanız pasıon+attack kimse bi işe yaramaz bu adam diyor ama benim hoşuma gidiyor yani skillerin hepsi güzel benimde aklıma takıldı dex ne işe yarıyor ki? pasionda +20dex açıldı sadece kendime verebiliyorum roguelere veremiyorum bilen biri açıklasın
gattuso
10.03.2006, 19:53
dex hızlı koşmaya yarar bnm bildiim
X_Diablo_X
10.03.2006, 22:12
QUOTE(gattuso @ Mar 10 2006, 05:35 PM)
dex hızlı koşmaya yarar bnm bildiim
dex roglarda attack gucunu artirir ayrica okcularda isabet yuzdesini artirir warior a dex te werilmez
gattuso
10.03.2006, 23:14
roguelar için öyle olduu kesin

de hızlı koşmayada yarar dex bonuslu asalar fln bu yüzden var
X_Diablo_X
10.03.2006, 23:30
dex le hizli kosmanin hiçbir alakasi yoktur asaslar veya okcular expoler 30 skili cok hizli kosarlar

) warrior dex e verirse

lvl 65 de bile eline glave +7 alamaz
akayibo
13.03.2006, 21:35
Arkdaşlar tuarek sahamanım burda hangi skill lere ağırlık vermem lazım iyi bir savaşcı olmam için
X_Diablo_X
13.03.2006, 23:16
tuarek sahamanım galiba orclarda master warrior oluyo e en iyi savaşçi attack savaşcisinidir en hizlisi breseker en dayaniklisi defasif warriordur
ben dex vermedim ve iki kere üst üste skill sıfırlattım ama onunla alakası yokmuş doğuştan olan birşeymiş bende 53 olduktan sonra öğrendim maalesef neyse zararın neresinden dönülürse kar dedim barbar warrior açtım şu anda 42 lvl oldum artık napalım nasip kader kısmet ne derseniz deyin
CELLAD™
24.03.2006, 16:31
QUOTE(King_of_the_Shadows @ Mar 10 2006, 05:00 PM)
benimde warrior var lvl 42 canım sıkıldı birasta warrior oynayayım dedim elinde pike+7(86) blade+5(76)var deruya wolfla 900 vuruyorum skilleri sorarsanız pasıon+attack kimse bi işe yaramaz bu adam diyor ama benim hoşuma gidiyor yani skillerin hepsi güzel benimde aklıma takıldı dex ne işe yarıyor ki? pasionda +20dex açıldı sadece kendime verebiliyorum roguelere veremiyorum bilen biri açıklasın
lvl 42 için fena değil vuruşun.
ama şunu bilki warior 55 den sonra adama benzer.
vede hiç bir zaman rogueden daha sert vuramaz
o yüzden swiftci ile wariorun vuruşlarını kıyaslama.
benimde el morad male warriorum var..doğuştan 70 dexle başladık o yüzden barbarlara göre herzaman 10 str kaybım oldu..genelde 10 dexin male warriorun saldırı hızını artırdığına dağir bilgiler veriliyor ama ben tam emin deilim..ayrıca 57 levelim henüz +7 glave bile tutamıyorum.buda yan etkisi sanırım:)
skiller ve nasıl kasarız konusunda da benim görüşlerim şöyle..işin aslı warriorun parti bulma sıkıntısı var..partilerde fazla ihtiyaç duyulmuyor..tabi ileriki levellarda işler değişiyor..
bence engüzeli defasif başlayın..45e kadar sabredip provokeyi açın..provoke zombilerde aranılan bi özellik ki aoe zombi partisi gerçekten iyi kasar...zomilerde kısa zamanda 55 e yükselirsiniz ki ondan sonra parti bulması rahat olur...apos,deru,...vb..
şuan elimde +7 durandail var..+5,+6 Raptor red. ;+7glave ;yada tota ve yanında tek elli bir silah daha..sizce bunlardan hangisi daha uygun olur?????
silah almak istiyorum ama kararsızım...
birde merak etttiğim +7 glave 163 vuruyor +5 raptor 161 vuruyor..bu durumda atak gücümüz +7 glave ile +5 raptora göre daha artar denilebilir mi??
2 silah kullanmak istersk totanın yanına ne koymalıki raptor a ikame olabilsin??birde tota en az+kaç olmalı?
bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum lütfen görüşlerinizi paylaşın..
aßi lvl 42 de dex +20 yi nası açıosunuz anlamadım attacka mı vermiosunuz yoksa onu skilli açman imkansız..
X_Diablo_X
2.04.2006, 22:28
QUOTE(CELLAD™ @ Mar 24 2006, 03:30 PM)
QUOTE(King_of_the_Shadows @ Mar 10 2006, 05:00 PM)
lvl 42 için fena değil vuruşun.
ama şunu bilki warior 55 den sonra adama benzer.
vede hiç bir zaman rogueden daha sert vuramaz
o yüzden swiftci ile wariorun vuruşlarını kıyaslama.
warriorlar elinde güçlu bir silah warsa her zaman asaslardan daha fazla vururlar
ama warriorlarda daha yavaş vurur
Arkadaşın dediği gibi warrior 55den sonra adam gibi iş yapar. Warrior bence ilk başta STR olmalıdır. 45'den sonra sadece Full Plate giyecek kadar HP vermelidir. Warrior'u kullanmasını bilen biri 4-5 asası yatırabilir. Ama yetenek ister...
okarakus1
15.04.2006, 21:23
abi tank olunca ne oluyo yaauww
gattuso
15.04.2006, 22:01
takıları falan hp olduu için ölmesi zorlaşıo
ben cellada katılıyorum..assasinlerin damagesi warrriorlardan daha fazladır.ancak dioblonun söylediğinin tersine warriorlar assainlerden daha seri vurur..
genelde warrior 55den sonra adama benzer derler ama bence master olduktan sonra adam olur..tabi bu benim yorumum..
megulsar
18.04.2006, 18:59
Yeni warrior kasmaya başladım. Warriorları gördükçe sağa sola dalan çok hoşuma gidiyordu. Klanımdaki warriorlardan biliyorum kasması çok zor kimse party e istemiyor bir tane olsun yeter diyor herkes. 60 tan önce dmg zayıf kalıyor. Bende madem durum budur bende arkadaşın dediği gibi full str verdim. Şimdi 32 lvl skeletonlara dalıyorum yanlız bu durumda armor defens sorunu büyük çok fazla hp pot kullanıyor yaklaşıkta mp pot. çift kılıç kullanıyorum 168 str oldu dmg 400-600 arası amacım +7 plate armor set yapıp takıları +9 str almak üstünede +6-7 raptor aldımmı 3000 dmg vurmak bakalım nasıl olcak önerilerinizi beklerim
full strenght yaptıysan bence en azından takıları hp kullan.45e kadar sabredersen 45te provokeci ol.o zaman parti bulman rahat olur.zombilerde ve abysde provoke yaparak çok hızlı kasılırsın..45-55 arası zombiler en iyi exp koparacağın yer olur.abysin 6. ve 7 katlarında akrepler var orasıda süper kasıyor ancak bi tane novacı arkadaş bulman lazım akrepler için.
55den sonrasıda zaten deru apos partilerine katılırsın.
zırhı goblin kullanman daha uygun olacaktır..bonusları çok iyi goblinlerin.
özelliklede sen full strenght yapmışsın senin işine cok yarar.
silah olarak çift kılıc etkilidir hangi kılıcları kullanıyorsun bilmiyorum ama flamberge yide tavsiye ederim..ileriki levellarda bill yada glave ye geçersin parana göre..raptor için bence üst leveleri bekle şimdilik damageni cok etkilemeyecektir..
şimdilik görüşlerim bunlar...
okarakus1
19.04.2006, 18:07
TANK OLMAK FAZLA BİR İŞE YARAMAZ BANA GÖRE ÇÜNKÜ İYİ VURAMADIKTAN SONRA..........
Seroman
20.04.2006, 15:29
arkadaşlar yukarıda bir arkadaşın sorusuna cevap vermemişsiniz.. benimde benzer bi sorum olacaktı. 55 level warriorum var bende de. attack/defence kullanıyorum ama skilleri değiştirmeyi düşünüyorum. passion/attak veya defence/atack bana daha iyi olurmuş gibi geliyor nedense.. attack/defence kullanınca genelde tek silah yada çift silah tutuluyor. ama kalkan olmayınca defence skillerinin etkisi yarı yarıya düşüyor.. yani yarım etkili kullanmış oluyorsunuz skilleri. bence attack/defence anlamsız kalıyor bu yüzden. soruma gelince oda şudur:
glave+6 attack:153 mü kullanmalıyım.. yoksa harpoon+5 attack:93 ve deep scar+4 attack: 84 mü?? çok kararsız kaldım.. hangi sçenek daha iyi.. czde seri olmak daha önemli sanırım... glaveyle zorlanıyorum çünkü..hele rogueler light feetle kaçıp duruyolar..kaçmayanda zaten beni kesecek kadar iyi oluyor.. leg cutting yapsamda kaçıyo namussuzlar..
bence atack/defence olarak kal..defansif warrior un kalkan kullanması ve resistancelarının daha yüksek olması bana cazip gelmiyor..çünkü warriorun damagesi zaten düşük bide defansif olursa dahada düşecek..o zaman ne öldüreceksin?bence defansif warrior olmak 45-55 arasında uygun..oda provoke sayesinde hızlı level atlamak için..55 den sonra zaten deru/apos partilerinde rahatlıkla yer bulabilirsin..
silah konusunda aslında tam bi yorum yapmak zor..senin oyun stiline hangisi uyar sa onu seç..elindeki bu silahların damagelerini bilmiyorum..en güzeli tek başına yaratıklar üzerinde denemk..bakarsın hangisi daha etkili ona göre secimini yaparsın.
_DiabLoKhaN_
24.04.2006, 16:04
en güzeli tank olacan alacan elinde slayer +8 dier elinde defender of the lord skilleri de defans atak yapacan 60 da chitin shell +7 leri giydin mi:::::
Cz ye git bufunu al orda teke tek e gir varya kimse yatıramaz seni
Seroman
25.04.2006, 12:21
hayır ben zaten illaki defansif warrior olayım demiyorum. ama skillerden birini defansa vereksem kalkan kullanmam gerekir, mantıklı olan budur. yok atak bi warrior olacaksam da attack/passion yada passion/attack daha mantıklı... bu paper mage olmak gibi birşey. en yüksek damageye oynuyorsun yani. defence ise skillerden biri o zamanda yatmamaya oynayacaksın. ben bunu demeye çalışıyorum
bence defans skillerini actırdığın zaman illa kalkan kullanıyor olman gerekmez..sonuçta kalkansızda bu skillerin verdiği faydaların yarısını alıyorsun..yarısıda olsa bayağı bir katkısı oluyor..
berserker skillerini (2si hariç) hiç kullanmadım..eğer beğendiğin skiler varsa ve defansdan alacağın faydadan daha fazla olacağına inanıyorsan buda güzel bir yaklaşım..sonuçta herkesin farklı stilleri vardır..eğer denersen souncları burda paylasırsan bizede bir fikir olur..
ozanozan123
17.05.2006, 18:49
benim adam lwl 45 warrior.Şu anda elinmde 110 atack powerlı bir ... axse var adını unuutum

.176STR 84HP skilleri ise atack/defans/posion olarak veriyorum.Ash knight'a wolfla 650 vuruyorum.Bu char adam olur mu?
TheLittleTicket
17.05.2006, 19:51
QUOTE(masterhacker @ Apr 24 2006, 03:03 PM)
en güzeli tank olacan alacan elinde slayer +8 dier elinde defender of the lord skilleri de defans atak yapacan 60 da chitin shell +7 leri giydin mi:::::
Cz ye git bufunu al orda teke tek e gir varya kimse yatıramaz seni

neden slayer alıyosun ki? totamic spear die bişe war. dier eline de chitin shield alsan
Benım bıldıgım dex hzılı kosmaya ve hızlı attack yapmaya yarar belkı
warrıorların daha hızlı vurmasına yarıyodur alakaya cay demleyelım.
ya beyler hiç defansla provoke la uraşmayın.atak+defans olun çok isterseniz ama farketmez.ben bi warrior açtım 3 günde 45 yaptım elime +7 bill aldım deru ya wolf la 45 skilliyle 1400 vuruodum seri seri çok da güsel kasılıodu devam etmedim şimdi hangi server da oynasam die düşünüorum.bulunca her warrior açıcam mantık olarak en iisi.üzerinize +7 fp giyin elinizede ii bişey aldıktan sonra hem defansınız hem atağınız oluo eşit lwl assasinle kapışın oyunu yeteri kadar biliosanız yatmanız imkansız.çünkü defansınız fazla olduunuz için assasin size fazla vuramaz ama siz onun defansı az olduğu için ona 2 katı vurursunuz yani adamı yatırmanız çok kolay.. biliorm biras uzun oldu kusura bakmayın...
emin_ibo
25.06.2006, 16:30

beyler ben 57 lwl warriorum ben 50 ye kadar attack/possion a werdim soora da attack/defanse ye werdim ama memnunum cok da ii deru dönüorum şu anda size bi tawsiye benim lwlime gelene kadar sadece dost gurubu oluşturup partyi ööle kurun öbür türlü sizi kimse almas ben ööle yaptım ve iide lwl atladım şimdi bi seeking party i acınca hemen havada kapıolar ve direkt deru/apos
ozanozan123
25.06.2006, 21:33
ben valla hiç seking açma taraftarı deilim her açtığımda biri alıyor ya goleme ya da falcona çekio uyuz oluyom