8 Sınıfta Kalma Varmı Biri Tek Ve Net Cevap Versin

Knight Online > Knight Online Dünyası > Yardım Bölgesi
Okener
beyler biri konuyu kilitlemiş baştan açtım 8 ince sınıfta türkcem 1 gelme iktimali var kalırmıyım gelse tek cevap kurul kalktı diyolar hiç bi fikrim yok biri aydınlatsın beni sad.gif
TheLordOfTheOttoman
millet yok dedi ya
***killer***
biggrin.gif türkçen 1 se kalma ihtimalin çok yüksek ama eğer sınıfta kalma kalktıysa kalmazsın ama takdir teşekkir de alamazsın
KaNiS
Yaw şuana kadar kim gördü 8. sınıfta kalan ?
safa4292
valla devamsızlk yüzünden kalma war kardeş başka okuldan gelen oldu kalarak bizim okula
serkankrky
ilköğretimde kalma olmaz yaaa!!!
Eddy_KajmeraN
bizx milli egitim bakanlıgımıyız.
10 zayıfın olsada kalmassın. ama devamsız lık 20 yi gecerse kalırsın.
tayyar116
yok kanka bende senin gibi düşünüyodum geçen sene hiiç kalma yok bizim bi arkadaşın türk çe olsa ii 7 tane zayıf var dı hiç te kalma dı kork ma esas liseden korkacan
kezman.39
sana net cvp veriom kalma yok kardeşim sen bak keyfine liseye gelince gorucen kalma varmi yokmu bak
KaNiS
Birilerine bisi oldu su kalma var diyenlere biggrin.gif tongue.gif
pierkamil
8. sınıfta kalma yok ben 8. sınıf öğrencisiyim
müdür yardımcısına sordum derslerinin hepsi 1 olsada burakmıoz dedi biggrin.gif
n1ky_tr
Kurul hala var..
n1ky_tr
7. sınıfta kalma varmı ?lütfen cvp verin
komandoxx
QUOTE(n1ky_tr @ 14.06.2007, 22:18) *
7. sınıfta kalma varmı ?lütfen cvp verin

Eğer tek zayıfın gelirse geçersin ama 2 varsa kurula kalırsın ALLAH'a şükür bugüne kadar hiç kalmadım ama bizim mahalledeki herkes her sene gidiyor...
ßy__MassacRe
6da kalma var mı biggrin.gif 1 zayıfın olursa biggrin.gif
iLLeqaLManTr
ßende 8. sınıfım in$ yoktur türkçede kötü qelcek qaranti hoca ile uyuzuz da smile.gif
komandoxx
QUOTE(KarusOfRogue @ 14.06.2007, 22:26) *
6da kalma var mı biggrin.gif 1 zayıfın olursa biggrin.gif

Büyük ihtimal geçirirler ama önemli dersse ve büyük açığın varsa kurula kalırsn 5gün bi eğitim verirler sora sınav olrsn. Bizim sınıftaki kurula kalan arkadaşlar hiç sınava girmediler ama geçtiler nedenini bilmiyorum eğer veliyi araya katarsan şansın çok daha artar ^^
keremsarac82
birtek 8'de yok sınıfta kalma.
eVeNt
diyelim ki bir dersin 1. donemde 3 2.donemde 1 gelirse sınıfı gecebiliyor mu
*melis*
tmm da oks bahanesiyle herkezin devamsızlık 20 yi geçmiştir eminim türkçen 1'se kalabilirsin ama sonuçta sınava girdin sanmıyorum kurumdan geçersin büyük ihtimalle 1 sene daha okumazsın
*melis*
event geçersin ortalama 2 gelir çünkü
Steeıoo
Kanlmca kalmazsln ama devamslzLlgln 20 gunu falan geçtise kalabilirsin rapor falan getirirsen kalmazsın .
komandoxx
bikere daha düşündümde kalma yok!! nede olsa oks'ye 1kere girme hakkımız var.
hurricane
ya ilk okulda kalan görmedım bende kalmadım sahsen biggrin.gif bide 8. sınıfsın oks ye gırdın ögretmenlerın senle ugrasmak ıstemez gecirir merak etme biggrin.gif banada aynı sey oldu xD
serhat720
kalmassın kardeşim hocaların seni geçirir yaa bişe olmas sen içini rahat tut derslerine de biras fazla çalış
KaNiS
Devam sızlıktan kalma yok takma kafana veya obur turlu nedenden kalma yok
iLLeqaLManTr
oks qirdiysen kalmazsın çünkü oks sadece 1 kere qirilio in$ bende kalmam biggrin.gif
xcevatx
benim karnede 2-3 tanw 2 gelebilir sonra 4-5 tane 3 4-5 tane 4 4-5 tane de 5 smile.gif

tesekkür alacam biggrin.gif
GateSXraY
ilköğretimde kalma var 8. sınıf dahil ama hiçbir okul öğrenciyi sınıfta bırakıp başına bela almaz kendimden biliyorum iki dersim 1 düşüyordu OKS baya iyi geçti hoca 5 yaptıbiggrin.gif
mykabus
kanka zorunlu öğrenim yılı 8 sene kalmazsınn ama devamsızlıktan kalırsın o başka bişey mesela benm devamsızlık 19,5
aragornrap
İSTERSEN 5 TANE ZAYIFIN OLSN SINIFTA KALMAZSIN SON SENEN OLDUGU İÇİN SENİ OKULDAN SİE ETMEYE CALISIRLAR KAFAM RAHAT OLSN
ßy__MassacRe
QUOTE(hurricane @ 14.06.2007, 22:46) *
ya ilk okulda kalan görmedım bende kalmadım sahsen biggrin.gif bide 8. sınıfsın oks ye gırdın ögretmenlerın senle ugrasmak ıstemez gecirir merak etme biggrin.gif banada aynı sey oldu xD

Ya Bak Şimdi bizim 5.Sınıfta sınıfın yarısından çoğu mat dan kalıyordu 6.da da aynan böyleydi ama 6da türkçe matematik çoğunluktaydı kalanlarda ve burda da geçirdi öğretmenler çünkü tahinleri çıkmış ne alakaysa
aragornrap
LA LİSE DE KALAN YOKMU?
ozdemir06
bende 8 .sınfa gidiyorum ve senin gibi bende korkuyorum ama arkadaslarımızın dediği gibi kalma yoksa bilemem yani ama birazda olsa icimiz rahatladı.ALLAH hepinize Hayatta basarılar nasip etsin.Saygılar
ß!G_߯NG
onu bırak 1 tane birle kalman imkansız ayrıca 8. sınıf tüm notların 1 olmadıgı beyin özürlü olmadıgın sürece geçersin bu arada oks nasıl gidio 11 gün kaldı biggrin.gif
GandaLL
ß!G_߯NG Ya Konu 2007 de AçıLmış Adam Lise 1 i Bitiriyor Sen HaLa Konuya Cevap Yazıyorsun 42.gif
xxx09
Ben Turizm de okuyorum.Geçen sene 65 kişi sınıfta kalmış.Bunları bazıları devam ediyor bazıları bırakmış.Ama Türkçe dersin 1 geldiyse zor biraz geçmen.Ama okula bağış yaparsan geçirirler biggrin.gif
Konu eski ama bilgilendirme amaçlı yazdım ben biggrin.gif
oscar13
diL dersin zayifsa var..
honour
kalma yok ama gerizakalıysan kalırsın :S
ßy__MassacRe
2007 ve Öncesi Konulara Post Atmak Yasaktır
blade3
arkdasım bu okudun okula baglı ben bodrumda okuyorum 1 tane matematik zayıf geldi kurula kaldım ama gectim ama 7 sınıfta 7 tane zayıfı olan gecti biggrin.gif 8 e ben suan lisedeyim sad.gif
domain www.sitemerkezi.net