MAGİCİAN'ler

Knight Online > Knight Online Dünyası > Skiller
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6
mukunku
Türkçesi:BÜYÜCÜ

Paper ve Pet Mage Nedir? Statları Nasıl Verilmelidir?

Paper Mage: Karakter ilk açıldıgından beri sadece Magic Power (MP) verirler. INT e hiç vermezler. Bunun amacı çok daha fazla damage verebilmektir. Amaçları fazla damage oldugundan daha çok Flame alanına yönelirler. Yan büyü olarakta Düşmanını Yavaşlatmak Amacı ile Glacier en etkili yan büyüsüdür. Armor olarak üstlerine goblin set giyerler. INTleri olamadıgı için iyi bir staff tutamazlar. Daha çok Wizard yada Red Eye Staff Kullanırlar. Takılarını Full MP olarak tercih ederler. Bir Rogue'a karşı fazla dayanamazlar ama partyler yada toplu savaşlar en çok tercih edilen mage türüdür.

Pet Mage: Karakter açıldıgında ilk 10 statı INT olarak seçerler. Orantılı olarak INT ve MP ye verirler. Ornegin: 2 INT 1 MP INT 160 oldugunda geri kalan bütün Stat pointleri Mp ye verirler. Belirli Bir speciality yoktur. Daha çok damage vermek için Flame, Adamı yavaşlatıp az damage ile öldürmek için glacier, adamı durdurup çok daha yavaş öldürmek için lighting, pet mageler için önerilen speciality Glacier/lighting. Statları ayarlı verildiği sürece her türlü armor ve silah tutabilirler.
ultraslan58
mage ler eğer her türlü partide kendinize yer bulmak ve kolay lvl kasmak istiosanız ister flame olun ister glacier 50 lr yi açmalısınız apos ve deru partilerinde kendinize yer bulabilirsiniz ama flameler chili açmadan bişi yapamazsınız önce chili açın cool.gif
kesterado
ben glacier im valla harpyde kolaylıkla yer bulabiliyorum
flamedeyken böle diğildi herkez flame her partyde bir glacier lazım beah
kesterado
bu arada ben erkek bir paper mageim elimde wood +8 var
spike
YA BEN LR YE BASTIM.... APOS A GIRMEK ICIN... LR - GLACIER IM biggrin.gif
ultraslan58
bende lr glacierdim flame lr ye dönücem az vuruyo lr
spike
GLACIER - LR OLCAM DAA IYI
ultraslan58
oyunda nickin ne
kesterado
bence flameye dönme derim çünkü harpy de koalylıkla yer bulursun aposta diğil oo prtyde hep rogue ve warrior üzerinden
gattuso
bnm 2.char 47 glacier çok rahat harpylere girebiliom ve alanla bişy kesçeklerse kesinliqle glacier alırlar(tabi45+)
Nessa
muhabbetlerinizi konu dışı bölümünde yapın
mukunku
iidir be nessa.sohbet etsinler istedikleri kadar biggrin.gif
Carmelo_Anthony_
Size bir gerçek sawaşlarda olsun normal ex kasmada en ii glacier pet elbiseleri giydim +6 mp bonus son 2 aydır hiç ölmedim 61 IwI harika bişi kimse yanma gelemio:')
Nessa
Aslında ilk paper olup np kasacaksın(60 levelde ve masterken) daha sonra statları sıfırlatıp petleri çekeceksin üstüne:D
kesterado
arkadasım 60 a kadar np kasacan dedişsin ee 60 dan sonrada kas tabi ii bir prty
Nessa
QUOTE(kesterado @ Jan 4 2006, 03:25 PM)

yanlış anlamışsın ihsan:D
60da paper olacaksın npni kasacaksın daha sonra stat sıfırlatıp pet olacaksın completin varsa havanı atacaksın:D
kesterado
QUOTE(Nessa @ Jan 4 2006, 07:47 PM)
QUOTE(kesterado @ Jan 4 2006, 03:25 PM)

yanlış anlamışsın ihsan:D
60da paper olacaksın npni kasacaksın daha sonra stat sıfırlatıp pet olacaksın completin varsa havanı atacaksın:D

nessa sen beni yanlıs anladın statları sıfırlayıp tamam hava atılır da damage düşer ama defans artar ben sunu diyorum görünüs havası yerine np havası atalım diyorum daha fazla damage vurarak daha çabuk yatırmak anlamında
umut_000
De babalar bi şe var. Zate complate giydiğinde belliki güçlü oluyon. BENCE nasıl başladıysan öyle devam edecen. rolleyes.gif
south_park
i love mage's ph34r.gif
caner9191
ARKADAŞLAR KİM NE DERSE DESİN EN İYİSİ PAPER MAGE İÇİN FLAME LGHTİNG VALLA BENİM ELİMDE +8 WİZARD ÜSTÜM FULL +8 PAPER ELBİSESİ HEALT BONUS ÇOK MANYAK BİŞİ OLDU ADAM LVL 65 BERAMUS... rockgitar.gif VAR MI BANA KAFA TUTACAK Bİ GÖNÜLLÜ laugh.gif lOl biggrin.gif:D:D:D:D:D:D
lamia
sen characteri nin resmini yolla madem okadar iiyse bizde görelim
VAN_HELSING
YA olm BEN ARCHER IM ÖNÜME GELEN MAGICIANI YATIRIOM
gattuso
paper mage yırtsa biyerini yatıramaz beni ama üstüne complete +8set dizmiş bi magee dalmam bile düşünün bunları(completeli mage paperı r le öldürür artık n diim biggrin.gif )
DeathBringer
pet mage en iyisi bence.evet cok adam kesemiyosun ama eger iyide jewelryin varsa asainler warriorlara kafa tutuyosun.ben2 ye tek asasinlerle kapısabiliyorum(tabi kunt cyanide gibi leriyle diil smile.gif beramustakiler bilir kuntu tongue.gif petsen bencede en iyis ice light.birde her paper magi 1e1de alırsınız 42 light büyüsü ile.direk stunlanıyo zaten.dmg falan atamıyo.ama yok cok cok np kascam diyosanız paper mage iyi tabi ki.pet mageler sadece support isine yarıyor partide.
anil_83
ben flamedan vazgecmem
anil_83
eh tabi gracierden de
komutan33
ben mage açacam ama glacier mi açsam flame mi karar veremedim sizce ne açayım ?
mukunku
glacier.yandan da flame e ver
Seroman
valla ben bi pet mage açtım.. henüz 21inci levelde. flame-lighting seçtim skilleri. bildiğim bişey varsa oda warriordan çok daha seri level atlıyorum. yok göğüs göğüse dövüş, yok kan bulaşsın üstüne falan.. gerek yok yani tongue.gif ... ayrıca farketimki çok daha iyi itemler düşüyo warriora oranla. bunun intelligencenin yüksek olmasıyla bi ilgisi var mıdır acep? smiley29.gif
MowDown
İntelligent statı sadece kendi charını etkliyor...Sanmıyorum..
İyi itemlerin düşme nedeni belki daha LvL düşük diye olabilir biggrin.gif biggrin.gif
Bana LvL 10-30 arası opal,saphire,cristal filan bayaa düşmüştü ohmy.gif
Seroman
yok abicim opal falan düşerde, bununla bana paso stilletto +8 falan düşüyo.. pazarda 500k'ya okutup yolumu buluyorum bende.. o açıdan..biggrin.gif
mehmetcantu
owwwwww biggrin.gif +8 : D OW
MowDown
Stiletto da işine yarar tabi _ !!!
Seroman
yüksek leveller için bişey ifade etmiyor olabilir ama benim mage'imin küçük bir dünyası var henüz. 22 levelde şu an...
komutan33
mage ler için en ideal kıyafet nedir
HaMaNeY
kardeşler benim bir adamım var mage skill lerimi flame kalanlarıda glacier veriyorum ama 35 lvl gelince bir sorunla karşılaştım skill in adı FİRE BLAST bu skill nasıl açtırtcam pazarda kagıdı satılıyor herhalde ama çok pahalı lütfen bana tam olarak bu skill i nasıl açtıra bilecegimi anlata bilirmisiniz help help help veya ali__9100@hotmail.com adresindende ulaşabilirsiniz
mukunku
kağıdı satın alacksın.amlak istemiyorsan boss keseceksin.(ama kağıdı satın alarak sahip olma şansın daha yüksek)
inventory de bu kağıt bulunduğu sürece skilli kullanabileceksin
JueLz
arkadaşlar lvl 35 mage mi kullanıyorum deru için lr ci oldum lr flame yaptım kendime party bulamıyorum lütfen yardım edin ..!! msj yollarsanız seviniirim smile.gif
White
kardeş mage içiçn en iyi kıyafet paper sen elbetetki goblin

pet sen cristal-->crimson-->complete pet

lr yapan kardeş sende şans yok.ben 43 tüm bi aposa gidiem dedim

5 günde 51 oldumama biras başımı ağrıttı buttrock.gif rockgitar.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
komutan33
ben paper olcam ve glacier ci olmak istiyorum sizce kararım doğru mu
gattuso
glacier olcaksan ki tavsiye ederim biggrin.gif pet ol snn vurduun damage değil canavarı yavaşlatman önemli olcak ve mesela harpylerde tercih snden yana olcak biggrin.gif
komutan33
yapma ya illa pet olmak zorundamıyım
gattuso
tabikide deilsin bnmki sadece öneriydi ama güç diosan flame/paper derim lvl diosan glacier/pet ama sen bilirsin tabi
hakomanyak
Yha bazı arkadaşlar "Şöyle olursam şu partilere girebiliriz" falan gibi cümleler kullanmışlar.İşte biz paper mageler sizin giremek istediğiniz partylerin başkanlarıyız... bravo.gif bravo.gif bravo.gif bravo.gif bravo.gif bravo.gif wink.gif
gattuso
ehuehe başkanlar sadece paper değil biggrin.gif vee önemli olan başkanın ne olduu değil party e almak için glaciermi flamemi tercih ettiğidir wink.gif
komutan33
neyse tartışmayı boşverin.şimdi +8 glacier staff ı +8 flame ye geçirebilme oranı kaç
hakomanyak
Mesela dostum sen roguesin.Ballı harpy partilerine tek giriş amacın Swift Vermek.Levelin veya skilin önemli değil.Sadece swift vereceksin.Ve harpy partylerine giriş için "party pls" diye dibinde dolaştığın kişi büyük ihtimalle bir paper mage olacaktır.Ve, İCE mageleri severim ama ben olmak istemem.Çünkü paper olup damage olayını aşmak istiyorsan, 10 kişiik partynin kestiği yaratığı tek başına kesmek istiyorsan, Flame Paper olacaksın.Yan skilin ise glacier olacak ki "Chill" atasın wink.gif
-----------------------------------------------------------------------------
Edit:
Pardon arkadaşın mesajını yeni gördüm.Stafflarla skillerin ne alakası var çözemedim.Zira burası skiller hakkındaki tartışmalar için açılmış bir konu...
gattuso
1 abartma:D2 bn bi harpy partisi için yalvarmam falcon partilerinde az takılmadım bu arada komutan bnce %5 denemeni tavsiye etmem
komutan33
peqi +8 wizard glacier ne kadar eder
gattuso
valla 30-50arası bulursun sanırım
domain www.sitemerkezi.net