Para Kasmak Çok Kolay!

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun Rehberi
Sayfalar: 1, 2
DeDe45
Nasılmı dicekseniz bir çok yöntemi var :

1- bİliyosunuzki clever görevleri var.tmamlayınca +5 clever verio. o görevden 10-15 kere yapın ,
sonra sizdeki 15 cleverdan 5 tanesi ni satın ve o para ile buss alın . Sonra geri kalan 10 +5 clever ile +7 deneyin +7 olanları fiyatının 5,10m üstünde pazara koyun.+8 e denicek kişiler kesn alıcaktır bu yöntemi bnde kullanıorum!

2-Belluada Goblinler var! Bildiiniz gibi Goblin Bouncer ile içlerinden 1k ya yaklaşık para ve Goblin elbiseleri çıkıyor.Bu elbiseler yaklaşık 50-75 k ediyor Goblin Bouncer de koxpa bırakarak 2 saat te bayağı bi goblin elbisesei çıkarıcaksınızdır!

3-Pazarda gördünüz ucuz malları alıp gerçek fiyatının üstünde satmak ta ii bi fikir.

4- Kendinize güveniyorsanız +5 görev chitnlerini +6 veya +7 ye deneyin ama bunu yaparken dex ve poison basın zor bir yöntem ama işe yarıyor.

Created ßY DeDe45 :

1 Thx yeter!
Phisliq
teşekkürler
DeDe45
işinize yaradıysa ne mutlu bna :
Barcode
teşekkürler
katilpanda13
sagol bilader
_ALi_
evet
ulyses94
post kasıonuz lan o ne öle teşekkürler, ewet ben bunları kullanıorum harpy party e girip çıkan mdleri de satabilirsin ,saol
ubi
bilioduk ama yinede saol...ama ben bus nedemek bilmiom..?? sad.gif
DaNk
hob goblinde +9 takıda cıkarark kasabilirsiniz
DeDe45
hob goblini bilmiodum saol kknam !
pierkamil
bunlar bilindik şeyler ama yine de bilmeyenlere yararı dokkunmuştur.
DeDe45
Bus blesed oluo biggrin.gif-)
turac
olm npc lere satmıcaz dimi goblin elbiselerini merchant tan satcaz çünkü npc lere 1k ediyo
icehitti
hobgoblin ben hiç görmedim yaa o da goblinlerin yanında mı ve boss mu ?
DeDe45
hayır delosda çııkıo duvar hacki aç delosda !
iLLeqaLManTr
2-Belluada Goblinler var! Bildiiniz gibi Goblin Bouncer ile içlerinden 1k ya yaklaşık para ve Goblin elbiseleri çıkıyor.Bu elbiseler yaklaşık 50-75 k ediyor Goblin Bouncer de koxpa bırakarak 2 saat te bayağı bi goblin elbisesei çıkarıcaksınızdır!

önceden bu yöntem ile kasıodum parayı
TamameNDuygusaL
boss
lEgOlAs_eray
goblin ve hobgoblinlere nerden gidiliyo resimli anlatımm olursa sevinirim
DeDe45
boss diil delosda duvar hacki açın duvarlardan geçerek kesin!
kunt
saol kardeş emeğe saygı
uLaindeR
serverler geldi beyler biggrin.gif
replaypls
bus kağıt + basmak içn
Steeıoo
biliordum
privacy
asga villagedan asagi dogru inerek goblin koyune ulasabilirsin.hobgoblinler delosta exp kasma bolumunde downstairs yap 7. katta filan heralde.hobgoblinler alanla zehir buyusu atarlar potsuz gitmeyin.bus denidigi olayda blessed upgrade scroll dur kanka.bende size kendimin kullandiği bi para kasma teknıgı soyleyeyim.fp lerde iyi bi yontemdir.en iyi fb cıkan yaratik battaliondur bunlardan +3 ve +5 fp duser bu fpleri bus a gerek kalmaksizin middle classed upgrade scrolla +7 e basabilirsiniz.
lEgOlAs_eray
bence meganthereondan çok çıkıyo fp+3

asga villagedan asagi dogru inerek goblin koyune ulasabilirsin

el moradlarda asga karuslarda ne?
serverler geldi beyler biggrin.gif

yalan
ufuk151337
teşekkürler
onurozan62
saol kanka biliyoduk ama neyse
hage392
saol dsotum
OnlyHuman
Pazarda gördünüz ucuz malları alıp gerçek fiyatının üstünde satmak ta ii bi fikir.

bu ii i fikir deil manyak bi fikir! biggrin.gif
aNNeGiTBaSiMDaN
ya millet anlamıo belluanın orda goblinler hopgoblinde delosta abyssnin key of hell ile gidilio okey?
____Achiles____
en ii para ticarette var bence kardes 1 haftada +7 ıbden +7 dual shard alıcak para kazandım alıp satarak
all chatte acele satılık yazanları takip edin çok çok ucuza item kapatabilirsiniz mesela shard ın birini areste 18gb ye aldım
maule1234
bence para kasmanın yolu köpek keserken hep +5 silah ve kıyafetler çıkıyo opal sapıre yeni serverda ben öle para kastım üstüüm bi boşaltıyom 1 m para en azz glyptodont kesin yada spoilere koxpa bırakın biggrin.gif
darkemin
eyw janem
vAgab0NDB0y
saol ama bunların ne si kolay biggrin.gif
koxper907
saolasın biggrin.gif
memodio
saol
kufurbaz_gizemli_rapci
saol ama qoblini önermem
movealong
teşekkürler
LoRD_
7 tane clw den kesin basıyorum:D
batuhanhodul
teşekkürler
__ghostrider__
teşekkürler
ßy__MassacRe
QUOTE(ubi @ 23.04.2007, 14:23) *
bilioduk ama yinede saol...ama ben bus nedemek bilmiom..?? sad.gif

bus(blassed upgrade scroll) yani upgrade yapma şansını daha çok arttırıyor zaten +5ten sonra high claslara busla basmak zorundasın ama sen yinede hep busla bas +2de bile yanabiliyor 250 k lık scrollda
slayerkunt
güsel fikrler
yigo_1992
bu konuda imzalarınızdaki resimler daha çok dikkatimi çekti biggrin.gif
street
yanı o kadar zahnete gıreceyın yerde gıt clver gorevıne hem para kas hemde ex kas ne o kadar zahmete gıreceksın kııı
thxxl
artuq BuS 2.5m biggrin.gif
ßyHuNTeR
eYw Knka Benm Para Kasma İhtiyacım Yoq Ben Aqac İtemlerinde Ypatım Paramı tongue.gif biggrin.gif
skywalkerem
ck saol thx
Paradoks
az dede bak şu tipsiz adamın resmini çek midem bulanıyo hakkında kötü düşünüyorum oz mn o metalciyi koymanın sebebi ne
aragornrap
bu yöntemler sadece yeni acılıcak server da cok işşe yarar biggrin.gif
domain www.sitemerkezi.net