Accesory Compound

Knight Online > Knight Online Dünyası > Oyun Rehberi
Sayfalar: 1, 2
mukunku
Accesory Compund kullanarak 3 tane +5 veya daha üst takıyı bir üst yapabilirsiniz:

3 takı da aynı level olacak(mesela hepsi +6)
hepsi aynı takı olacak(yüzükse yüzük olacak hepsi[hangi yüzük fark etmez yüzük olması yeterli])
1 Tane Compound Accesory scroll'e ihtiyaç duyacaksınız
MORADAN'daki MAGİC ANVİL(item upgrade yerine)'e gidiyoruz.Ordaki adamla konuşup COMPOUND ACCESORY kağıdı alıyoruz(2. sayfa,pembe kağıt.55K'ye satılıyor)

Sonra MAGİC ANVİL'e sağ tıklayıp ortadaki seçeneği açıyoruz.Orda 3 takıya sağ tıklarsanız yerlerine giderler.Scroll için de aynı.sonra OK dediğiniz zaman o 3 yüzüğü kullanarak,kaçıncı lvl sa bir üste çıkarıyor(3 tane +6 lık kemer kullandıysanız,1tane +7'lik kemer çıkıyor.Dex ise gene dex oluyo,health ise gene health oluyor,...)

UYARI:Bunu yaparken +7 den sonra 3 takının da kırılma olasılığı çok yüksektir.Çok ballı olmanız gerekmektedir!!! tongue.gif
Nessa
Not: Scroll için:Charon-Trade-2.sayfa-1. scroll
RUZQAR
saolasın olm yanar zannettim ama yanmadı tongue.gif
Seroman
tüh ya, bileydim böyle bişey olduğunu satmazdım dünya kadar +6lıkları... bende bi tane +7 yüsük var onun dışında hepsi 6lık.... sıkıştırır sıkıştırır kullanırdık ne güzel... rolleyes.gif
redrose_1027
ya +6 ları +7 yaparken de yanar mı pekı?????
MowDown
Yanmaz eğer yanarsa şansızsın sad.gif sad.gif sad.gif
Holy_Blade
bende bissürü +7 str belt var yapıcam bunu bakalım olcak mı rolleyes.gif rolleyes.gif
C4NG0
+8DE YANAR KENDİMDEN BİLİOM MP BONUSLU YAKTIM AMA SONUNDA BAYAGI UGRASLARDAN SONRA +8 OLDU
komutan33
mukunku peqi hepsi aynı bonuslu mu olacak
mukunku
dogal olarak
komutan33
tam %100 garanti li + kaça kadar basılıyor peqi
Ma5saCre
arkadaşım zaten +5ten başlayabiliosun basmaya +5 altındaysa basamıosun upgrade olmadıı için.+5 lerin +6 ya rahat geçmesi lasım. +7 ye ise daa zor 3 seriden 1 tane geçirebildim.
endturkeri
Mukunku yanma olasılıkları nedir? ben 3 kere denedim +5 den +6 ya getiremedim hepsi yandı
komutan33
bende de öyle 0ldu.galiba ben yapamıcam bu işi
MowDown
STR yi +8'e bastım sonunda biggrin.gif biggrin.gif +9a düşünüyorum tabi böle bişey %10 Civarında biggrin.gif
komutan33
%10 bile değil biggrin.gif
MowDown
biggrin.gif 82.gif
mehmetcantu
beyler hepsi aynı renk fln olunca şans artıyo ben hiç geçiremedim farklı renk
komutan33
yok ya onla ilgisi olcanı sanmam.
mehmetcantu
ben hep aynı renk geçirdim o yüzden kesin değil öledir belqi
komutan33
beki o şekilde + kaça kadar bastın %100
NESEM
ya bende yaktım ..smile.gif)))))) ardından bakakaldım yuzuklerimin:))
Nessa
ben geçenlerde rastgele int necklace +7 ye bastım biggrin.gif şansa bağlı ya rasgele oluyor bence mannerında etkisi var ama...
matrix38
mannerın hiç bir işe yaradı yok süs olsun diye koymuşlar biggrin.gif
Nessa
QUOTE(matrix38 @ Feb 20 2006, 07:00 PM)
mannerın hiç bir işe yaradı yok süs olsun diye koymuşlar biggrin.gif

yarıyor yaramasına ama şansın önemi daha büyük bunuda her yerde söylüyorum wink.gif
komutan33
katılıyorum kankam.manner hiç bi işe yaramasa oyundan kaldırılırdı.belki de hiç kimsenin bilmediği bi işe yarıyordur.misal hızlı koşmaya biggrin.gif
Nessa
QUOTE(komutan33 @ Feb 20 2006, 07:37 PM)
katılıyorum kankam.manner hiç bi işe yaramasa oyundan kaldırılırdı.belki de hiç kimsenin bilmediği bi işe yarıyordur.misal hızlı koşmaya biggrin.gif

biggrin.gif hızlı koşma olayını sorma ya oyuna ilk başladığımda bende öyle zannediyodum daha güçlü vurulduğunu fln zannediyordum ama sonradan öğrendimki abyss die bi taş varmış güzelmiş pahalıymış ondan çıkacakları belirliyomuş biggrin.gif
komutan33
walla ister inanın ister inanmayın ama ben oyuna ilk başladığımgünlerde bundan 6 ay önce civciv kasıyodum.adam ile sohbet ediyoduk bu yan çar felan dedi.tabi bizde bilmediğimiz için sorup duruyoduk herşeyi sonra adam dedi ki.sen çok iyi vuruyosun manner kaç.bende 42 dedim.adam bu nasıl oluyo dedi.manner 42 ama çok iyi vuruyon dedi.bende abi bu manner ne işe yarıyo dedim.adamda bana atak gücünü artırıyo dedi.yeminle şu son 2 ay a kadar ben o biliyodum manner ı
NESEM
ikinci denememde oldu +7 yaptık kolyeyi:)bencede aynı tas olması sansı artırıyo(topaz-golden)gibi
Nessa
ben gaza gelirsem 8 e basıcam tongue.gif
komutan33
eğer basacaksan veriyim sana biras gaz.
south_park
+8 DE YANIYO YAWW biggrin.gif
Nessa
QUOTE(south_park @ Feb 21 2006, 11:08 AM)
+8 DE YANIYO YAWW biggrin.gif

Direk basarsan yanar tabii ondan önce bilerek bikaç şey yakman lazım...
komutan33
kankam sen bu işi çözmüşsün kesin +8 yaparsın.bence senden başka kimse yapamas.hatta belki hiç yakmadan yaparsın hadi hadi yapta şu +8 i göster bize biggrin.gif
south_park
+9 yaptım........ mp+9 .... hemde bi kerede biggrin.gif zuhzuhuzuhzhuz
Nessa
QUOTE(south_park @ Feb 21 2006, 12:00 PM)

sallıyor musun gerçek mi?resim gönder biggrin.gif
MowDown
olm ben zarzor +8e bastım biggrin.gif Sen nasıl +9 yaptın ya öffff biggrin.gif
endturkeri
nasıl yapıyorsunuz almadım yaa ben daha +7 bile yapamadım. her seferinde yanıyor.
Nessa
QUOTE(endturkeri @ Feb 22 2006, 09:47 AM)
nasıl yapıyorsunuz almadım yaa ben daha +7 bile yapamadım. her seferinde yanıyor.

birşey söyleyemeyeceğim çünkü aynı türden üç tane +7 yi yanyana göremedim biggrin.gif ama 2 kere 7 ye bastım ikisinde de ilk seferde oldu...
south_park
QUOTE(Nessa @ Feb 21 2006, 06:09 PM)
+9 yaptım........  mp+9 .... hemde bi kerede biggrin.gif  zuhzuhuzuhzhuz

gercek gercek tabi smile.gif smile.gif

resim altta oa 87.gif masum.gif

[/URL]
Nessa
QUOTE(south_park @ Feb 22 2006, 10:22 AM)
QUOTE(Nessa @ Feb 21 2006, 06:09 PM)

gercek gercek tabi smile.gif smile.gif

resim altta oa 87.gif masum.gif

[/URL]

char daha güzel biggrin.gif
HaMaNeY
iyi oldu bunu ögrendigim 6 tane str yaptım ama bana dex lazım takas yapılır edena _ALi_ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
mert_jedi
Manyak işe yarıyorda zaten knighttin müdavimi olanlar bunu oyunun başından beri biliyordur ama yinede bilmeyenler öğrendi teşekkürler dostum wink.gif
wert_tr
QUOTE(komutan33 @ Feb 20 2006, 11:06 PM)
walla ister inanın ister inanmayın ama ben oyuna ilk başladığımgünlerde bundan 6 ay önce civciv kasıyodum.adam ile sohbet ediyoduk bu yan çar felan dedi.tabi bizde bilmediğimiz için sorup duruyoduk herşeyi sonra adam dedi ki.sen çok iyi vuruyosun manner kaç.bende 42 dedim.adam bu nasıl oluyo dedi.manner 42 ama çok iyi vuruyon dedi.bende abi bu manner ne işe yarıyo dedim.adamda bana atak gücünü artırıyo dedi.yeminle şu son 2 ay a kadar ben o biliyodum manner ı

adam seni iyi kandırmıs tongue.gif
_DiabLoKhaN_
Eskiden biri bana giysileri +8 yap yanıyor gibi görünür demişti bende elemental basmayı denemiştim en sonunda +8 e bastım fabric coat ı fakat bonusu yok
HaMaNeY
sonunda başardım dex +8 kolye yaptım oldukca zordu ama yaptım sonuçda tek bir formülü var oda önce birşeyler yakmak bazen ise 2 kes üst üsde de yana biliyo birazda şans işi
sago
eline sağlık
58BiSqUiT58
işime yarar saol
kirkoryan
QUOTE(MowDown @ Feb 20 2006, 02:20 PM)
STR yi +8'e bastım sonunda biggrin.gif biggrin.gif +9a düşünüyorum tabi böle bişey %10 Civarında biggrin.gif

+8 den +9 a basarkende yanabilir. +5 den +6 ya basarkende yanabilir. Şans işi bu az önce basarken yaktım moralim bozuldu. Dex +9 basarken yandı. Ya bende şans yok bir +8 den +9 a geçemedim..
KK
HaMaNeY
öylemi biggrin.gif ben 15 lvl dan 45 lvl dek keleın denen yaradıklardan kesdim ama bu sadece el morada war hem ex çok güzül weriyo hemde takı we item (ezik itemleri 40 50 arası) her takı çıkıyo ama en çko str +6 çıkıyo bende bayagı bi bilikdirdim birasda sabırla aynı günde 2 tane +9 basdım tabi önce birşeyler yakdım biggrin.gif
domain www.sitemerkezi.net